|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
הפעלה אוטומטית לקובץ תחת חלונות XP
אני רוצה שהחייגן שלי יפתח אוטומטית כשאני מפעיל את הוינדוס...
הגדרתי אותו כך שלא יציג את תהליך ההתחברות, והוא גם לא מציג את הלוח התחברות ברגע שאני לוחץ על החייגן אני מחכה שתי שניות ויכול להכנס לאינטרנט השאלה היא איפה אני יכול להגדיר אותו שיעלה לבד, ולא בתפריט start-up כי זה לא עולה כמו שצריך... הכוונה היא איך אני מכניס אותו למשל לרשימה בmsconfig של התוכניות שעולות ישר ופועלות ברקע תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
בשמחה אעזור לך ידידי חחח..
שתי דקות אתה מסודר. אוקיי אחי.. פותחים את פנקס הרשימות, Start -> All Programs -> Accessories -> Notepad .. או התחל -> כל התוכניות -> עזרים -> פנקס הרשימות.. עכשיו נכתוב . קוד:
RASDIAL "Connection" user password את Connection תשנה לשם ההתחברות שלך, אבל שיישאר בתוך סוגריים! את User לשם המשתמש ואת Password לססמא.. אל תיגע ברווחים. שמור את הקובץ בכונן C ... רק בכונן ללא שום תיקיה בשם "DIAL.bat " כעת, ניגש להתחל -> הפעלה או Start -> Run . ושמה נקיש Regedit. כעת יופיעו לך תיקיות. נתחיל לעבור אחת אחת ניכנס ל HKEY_LOCAL_MACHINE אח"כ ניכנס לSOFTWARE אח"כ ניכנסל Microsoft אח"כ ניכנס ל Windows אח"כ ניכנס ל CurrentVersion אח"כ ניכנס לRUN ושם נלך לחלונית השנייה והגדולה יותר שם נקיש מקש ימני -> New -> String Value ואז נכתוב את השם Dial לאחר מכן, נקיש על המפתח החדש הזה מקש ימני ו Modify וב Value Data נכתוב C:\DIAL.bat .. נסגור ונפעיל את המחשב מחדש. והרי קסם האינטרנט מתחבר XD ![]() תהנה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
או בפשטות... התחל -> הפעלה - > MSCONFIG
יש לך שם STARTUP תוסיף שם מה שאתה רוצה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
CMP.co.iL
,תודה רבה אבל הפיתרון שנתת לי לא עובד :\ הוא לא מתחבר בכלל ו-RS324 רשמתי בפירוש ששמתי בתפריט startup וזה לא עבד כמו שצריך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|