|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מ.תיכנות
|
הם היו בסוף באיצטדיון, ו.. וואי חח... החרדים מגזימים בתגובתם :\ אז הומואים מסתובבים בירושליים, ביג דיל, מישהו אמר לכם ללכת ולראות?
|
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ירושלים עיר קדושה ליהודים , העיר הקדושה ביותר . לא ראוי שאירוע כמו מצעד הגאווה התקיים שם , צריך לכבד את הדתיים , ההחלטה שיהיה בכלל מצעד גאווה בירושלים היא פוגעת בכבודם ובכבוד הדת. עם כל הכבוד , מספיק בת"א , לא שיש לי בעיה עם הומואים או לסביות , אבל צריך לדעת לאיזה גבול להגיע ולא חייבים לתקוע את "אני הומו ואני גאה" בכל מקום.. |
|
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איכס, אני שומע את המילה "הומואים" זה גורם לי להקיא.
ושאני שומע את המילה "לסביות" זה גורם לי להתחרמן. ( גם לחלק מכם, מה לא ? XD , לא כולל החנונים שפה ). ובקשר לעומרי שוסטר, הוא נראה לי כמו אחד גאה ( הומו ). |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ולא הבנתי המ הבעיה שהמעצד יהיה בירושלים מדינה חופשית אותי זה לא מעניין לא ידעתי אפילו שזה היום ועכשיו אף אחד לא אמר לאף אחד ללכת ליראות או משהו שיריצו שישוויצו בזה שיתגאו בזה לא ממש אכפת :\ לגבי הדתיים כמו שהבנתי הם היו באיצטדיון זה לא שהם הולך לכותל ועושים את זה שם לא מפריעים להם :\ |
|
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
זה יכול להחשב כהנחה מאוד מסוכנת ומאוד פוגעת... לא רוצה לראות את זה ממך יותר, קרא חוקים - אתה חדש וחבל שתתחיל את דרכך ברגל שמאל. ד"א יש לך אזהרה... והאשכול נעול... לפותח האשכול - יש לך אישור לפתוח את הנושא מחדש, במידה ויהיו בעיות בנושא החדש כל מי שיעשה אותן יושעה ליומיים. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|