|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
אממ אם אתה יודע ואתה חושב שזה יעניין אנשים תרשום
אגב "האתר יפתח ביום שישי ערב שבת קודש פרשת האזינו 22/7" - "האזינו השמים ואדברה ותשמע הארץ אמרי-פי" מצטער להגיד לך אבל את פרשת האזינו עברנו ממזמן זה פרשה אחת לפני "וזאת הברכה" שאיתה סוגרים את קריאת 5 חומשי תורה (בראשית,שמות ויקרא במדבר ודברים) בשימחת תורה והיא בספר דברים שהוא הספר האחרון ב5 חומשי תורה וקראו אותה בשבת לפני כיפור אני יודע שהתאריך ישן אבל הוא גם לא נכון זה לרענן את זיכרונך.. אז תשנה
= Last edited by Avi.B; 08-11-06 at 14:00.. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
התלונות שאתה מפנה הולכות להנהלה, קבוצה שאני נכלל בתוכה. בקשר לזה שאני אחלה...תודה..אבל בכל זאת... לנריה. בסדר, אבל אם הוא יהפוך להיות לוהט (מהמובן הרע) כמו שאר האשכולות, גם הוא ינעל... |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
יש הבדל בין המאמר שהוא רוצה לפרסם (שאני מניח לא יהיה גזעני כמו הסגנון של חופש או אתרים דתיים אחרים) ולבין מאמר גזעני.
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
ממ אני חושב שצריך לכתוב משהו על הדת,אבל שלא תיהיה הסתה...
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני אוהב את החלק היצירתי במאמרים שלהם. וזה אומר החלק העיקרי שהם מדברים בנושא ולא בורחים לצדדים. אהה, וזה קורה רק ב-15 אחוז מכלל האתר. אל תכליל בבקשה ![]() הם עדיין לא נאצים שמחפשים להרוג "דוסים". אוליי קראת מאמר אחד או שניים ומצאת את זה שם, אבל אני יכול להבטיח שזה תופעה נדירה. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
האמת רוב עניין ההסתה בא מהפורומים שלהם (עצם העובדה שההנהלה לא עוצרת את שנאת האחים מעידה על משהו), לא שאני חושב שרק הם ככה- לא חסר אתרים של דתיים גזענים מאוד, פשוט הזכרת את האתר הזה. אני נגד כולם, תנו לחיות את החיים שלנו בלי לנסות לשכנע (לשני הצדדים), אם מישהו רוצה לקבל מידע שיחפש לבד, לא צריך לדחוף לכל חור אפשרי ![]() בגלל זה אמרתי שאני לא חושב שכדאי לפרסם "הוכחות" לקיום אלוהים, אלא מאמרים בנושא דת (כמו שאמרתי- המוסריות, סיפורי דת וכו...).
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|