|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לא מסכים איתך לעיצוב טבלאי נועדו הטבלאות. ה DIV לא בא להחליף את העבודה שלהם. כשצריך טבלה אז לעשות טבלה כשלא צריך אז לעשות DIV. |
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי, למה שכבות עדיפות על טבלאות? אני תמיד תמיד משתמש בטבלאות וכמה שפחות שכבות, זה הרבה יותר מסודר ומקצועי לדעתי..
![]() |
# 13 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הטבלה לא נטענת עד שכל התוכן שלה נטען כלומר עד שכל ה TD שלה מוצג ורק אז מוצגים כולם ביחד ולפעמים זה גורם לאיטיות מסוייימת |
|
![]() |
# 14 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
בהתחלה חשבתי שטבלאות יותר טובות מDIVים וטעיתי, טבלאות משמשות לטבלאות ולא אני לא מדבר רק על טבלה לקניית מצרכים אלא מה שדורש הצגה של טבלא, כמעט בכל אתר יש לפחות אחת.
אבל DIVים פשוט יותר נוחים. |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
פשוט וקל!
1. כל הדפדפנים רואים אותו בסדר. 2. הטקסט עצמו נראה תמיד בגודל מסויים ולא כשהטקסט על גדול הוא מחרבש את העיצוב. 3. שאפשר לשים כמה טקסט שרוצים, יגדיל את הדף ולא ישנה את מבנה העיצוב, הוא ישתנה איתו בהתאם. 4. מבחינת הוליד שיהיה תיקני. 5. והכי חשוב! מהיר! כמה שפחות תמונות שיעלה כמה שיותר מהר! ואת כל אלו רותם RS324 עשה לפראשסרב ואני שמח שכך ![]() המשך יום נעים.
חבר פורום
|
אני אנצל את אשכול :],כיצד מקודדים בצורה,שאם מגדילים את גדול הפונט,העיצוב לא יתחרבש?
|
![]() |
# 17 |
Whatever
|
חל איסור על הקפצת אשכול, נעול.
|
|