|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תיפתח שם איזה מיני אתר עם כמה עמודים ושיהיה טקסט ואז כנראה יקבלו אותך |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
אבל בקצרה: פורנוגרפיה, ווארז, "תועבה מוגזמת" (כמו שהם קוראים לזה) וכאלה דברים...
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
איזה שטויות ואיזה בטיח, ביום ראשון הרגשתי הצעה להתקבל לגוגל אדנסנס, לאתר עם עמוד אחד שבקרוב יפתח,
שחלק מהתוכן שלו לקוח מויקיפדיה - האתר שבחתימה שלי, והתקבלתי! Last edited by Panda; 12-10-06 at 13:48.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לדעתי, ככל שיהיו יותר עמודים באתר שמנסה להתקבל, ככה הסיכוי לטעות הוא יותר גדול. ורצוי מאוד להגיש אתר באנגלית ולא רק להצהיר שהוא באנגלית (אתם בטח לא רוצים להתחיל את מערכת היחסים שלכם עם גוגל בשקר, נכון?) |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה לא פלא שהתקבלת=>יש לך אתר באנגלית.... וחייב שיהיה טקסט באתר(ולא משנה מאיפה העתקת אותו) |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ואלכס - סליחה, פשוט לא שמתי לב שאתם מדברים על צורת ההגשה של אתרים בעברית.. Last edited by Panda; 12-10-06 at 14:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
נו אז מה לעשות? כבר פתחתי "אתר" באנגלית, מה הלאה?
נרשמתי לגוגל עם האתר באנגלית? ואיך מציבים באתר השני שלי שהוא בעברית? תסבירו לי קצת בבירור |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
אם כבר התקבלת, תכנס ללוח הבקרה שלך שם יש לך אפשרויות לעיצוב מודעות הטקסט. אחרי שאתה מתאים אותם לאתר שלך זה פשוט נותן לך קוד שאתה מעתיק אותו ומדביק אותו באתר במקום הרצוי.
כמובן שיש טכניקות למשיכת יותר גולשים על ידי שילוב צבעים מסוימים ומיקום המודעות במקומות מסוימים אבל זה כבר סיפור אחר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|