|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר בקהילה
|
עשיר
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר על
|
כסף מהווה מקור כוח מזויף
למרות שהייתי רוצה להיות עשיר ![]() |
![]() |
![]() |
# 43 |
הוסטסניון
|
וואיי הכי טימטום שאנשים אומרים אני לא רוצה להיות עשיר מעדיף להיות מאושר...
אין קשר בין השניים...... וחז"ל טעו לדעתי, תמיד אתה יכול לשים לעצמך כסף בצד לשעת מצוקה ואת השאר לסכן בכדי להרוויח עוד כסף... בכל אופן, אני בוחר בעשיר. |
![]() |
![]() |
# 44 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דוגרי, אדם פשוט..
מסודר עם כסף ולא מיליונים.. עבודה וכו'.. מי צריך להיות ביל גייסט, כל היום כאב ראש. |
![]() |
![]() |
# 45 |
Permanently Banned
|
יו אנשים אתם הורגים אותי
הוא אמר שאתם צריכים לעבוד בשביל להיות עשירים צריכים לעשות עיסקאות וכו' אולתי קיבלתם את היורשה של ביל גייטס? בסדר נגיד ככה קנו לעצמכם וילה על הירח תבנו בריכה ג'קוזי סאונה מעודון בר קיצר עיר פרטית תביאו חברים טוב עזבו חברות ותחיו איתם שם בנחת בסטלה כל החיים עד המוות ישתעמם לכם תתחילו לעשות שטויות וזהו חחח |
![]() |
![]() |
# 46 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה יש כאלה עשירים שכל הראש שלהם בעסקים ויש כאלו בכלל לא. |
|
![]() |
![]() |
# 47 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
נניח היית אדם רגיל כמו כולם וביום אחד הפכת למיליונר. שאנשים יתחילו להתקרב אליך אתה תתחיל לדאוג: הם מתקרבים כי אני עשיר או כי הם באמת רוצים להתקרב? שאני כותב את זה על גבי הפורום זאת נראית דאגה די מפגרת שאפשר להתעלם ממנה, אך תהיה בטוח שדבר כזה יכול גם לשגע בנאדם. ציטוט:
אם מישהו באמת יצליח לגרום לריב דתי בגלל השקפה פילוסופית על החיים שלא קשורה לאלוהים/אמונה/כלום בדת אני אתפלא ואצחק (לא חושב שזה ממש הגיוני, אין דרך לעשות זאת חוץ מבכוונה). ושוב לנושאנו המקורי, אני בטוח שכל אדם דתי שחי עפ"י דברי התורה והחכמים לא היה מתנגד להיות עשיר. אין מה לעשות, זה רצון שכמעט כל אחד חי איתו- אף אחד לא רוצה לעבוד קשה כל החיים, אף אחד לא רוצה לסיים בקושי את החודש, אף אחד לא רוצה להיות במינוס, אף אחד לא רוצה חובות...כל אחד רוצה הרבה כסף, או לפחות מספיק כסף כדי לספק את כל הצרכים + מספיק כסף כדי לספק חלק מהרצונות.
![]() |
# 48 |
חבר וותיק
|
כל מי שאומר "עשיר עשיר עשיר.."
זה לא כזה כיף להיות עשיר.. שמעו פתגם נכון.. "מחלה שממכרת מנייר שיש לך הרבה אתה נהיה מאושר.." בקיצור תשמעו...עם כסף מגיע הרבה דברים(סקס וכל החרא הזה).. סקס וכסף זה לא הכל בחיים..:P רק שתידעו שלהתמכר לכסף זה הדבר הכי גרוע בעווולם!!... טוב שבוע טוב...
![]() |
# 49 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 50 | ||
Rar.co.il
|