![]() |
# 721 |
Permanently Banned
|
תגידו כמה זה 27 מ"מ במיקרונים? (בחזקות 10)
|
![]() |
# 722 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אחח...פיסיקה זה מעניין, אבל לפעמים מעצבן..
אלעד, אני בדיוק כמוך שונא הכל חוץ מהסטוריה שמעניין (במיוחד עכשיו, כשלומדים קצת על הקומוניזם ואח"כ על מלחה"ע השניה)...וכל הריאלים זה טוב...מת' פיסיקה מחשבים ![]() |
![]() |
# 723 |
Permanently Banned
|
עוד אחד שאוהב פיזיקה??? וואי כמה עולה מונית לעזריאלי אני צריך לקפוץ מהגג
|
![]() |
# 724 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני גם אוהב מתימטיקה, מעדיף חשיבה מתימטית, יותר כיף! ומחשבים זה מעולה, אם אתה לא לומד וורד ואקסל. |
|
![]() |
# 725 | |||
Fatal Error
|
ציטוט:
27 מ"מ זה בעצם 0.027 מטר (27 חלקי 1000) תעשה 0.027 בחזקת 10 ......... ציטוט:
ציטוט:
# 726 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() |
||
![]() |
# 727 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אני אוהב פיסיקה, אבל עזבתי את זה רק בגלל המורה המעפןןן ברמות, שתמיד התפללתי שימות אבל ה' לא הקשיב לי!!!
אז עזבתי פיסיקה.. עברתי לכימיה.. שזה דווקא נחמד ![]() והמורה שלי למחשבים מזה מפגרתתת.. היא הביאה איזה תרגיל לעשות במחשב, אז עשיתי אותו, והוא פעל. אבל היא אומרת שהוא לא טובה. למה? כי זה לא הדרך שהיא עשתה ![]() רוב המורים בבצפר שלי לא יודעים כלום מהחיים שלהם.. |
![]() |
# 728 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
# 729 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עשיתי באיזה תרגיל את הדרך הכי יעילה, וכשהסברתי לה התשובה שלה הייתה "מה?!", קיבלתי את הציון אבל עדיין, אני חושב שהיא הביאה לי בתרגיל ההוא את מלוא הנקודות כי היא לא רצת שיהיה לה פאדיחה ולא בגלל שהיא הבינה את הדרך. |
|
![]() |
# 730 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
זאת הבעיה עם המורים בבית הספר.. הם לא מבינים כלום. הם מבינים רק מה שהם למדו פעם, זאת אומרת את הדרך שהם כבר יודעים בע"פ, שעשו אותה 20 שנה, הם לא יכולים לדעת דברים אחרים.
והיא מרגישה את עצמה, אבל החלטתי להפסיק לריב איתה, עכשיו כל דבר אני אומר לה נכון וזהו חח.. שנה שעברה היא הורידה לי 2 ציונים בהתנהגות בגלל שעשיתי לה מלא פדיחות... אבל לא נורא ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|