|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אני חדש כאן !!! אני לא מבין למה אי אפשר לשלוח ה.פרטיות!
אני לא מבין למה אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות
אז הינה אני משאיר כאן את ההודעה שלי לחבר... ISRA-HOST זה לך...אלדד! ממצב זה אני מיכה.. מה אם האתרים ולמה לא אמרתה לי שום דבר בקשר לזה ? אני לא מבין לא עובד אף אתר של החברה שלך אחי מה נעשה ? מתי יסתדר ? קפוץ למסן תסביר לי בצורה מסודרת! |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חלאס, כבר חפרת בפורום כל 2 שניות על isra-host, המציאו 2 דברים. טלפון וכוכבית 43.
תתקשר דרך כוכבית 43 אם הוא יענה לך אז דבר איתו :| |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מצטער
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
נערך..................תנעלו .!
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני מצטער על מה שכתבתי, היו לי בעיות במחשב ובגלל זה לא הצלחתי להשיג אותו בICQ, ולצערי ליצור איתו קשר בפלאפון לא יכולתי כי אין לי שיחות יוצאות לסלולרי.
במידה ופגעתי או השמצתי לחינם אני מצטער כי אני לקוח מרוצה. זה האתר שלי למי שרוצה לראות את העבודה. |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
מיכה,
יצרתי איתך קשר, לא קבלתי ממך הודעות בMSN לא באיימיל ולא בICQ והכי חשוב לא היתקשרת אלי (ועכשיו אני רואה את הסיבה) לא היה שום בעיה בשרת, האתר שלך תקין ועובד אתה מוזמן לבדוק זאת עם חברים. אני מקווה שבפעם הבאה תיצור איתי קשר באחד מהדרכים במקום להגיע למקום האחרון שאני יכול לתת לך תגובה בזמן הקצר ביותר. דרך אגב: http://www.hosts.co.il/forums/showth...ight=Isra-host אין לי מושג מי כאן טוען שמכרנו לו או נעלנו לו, לא היה לנו לקוח בשם קובי או אלמוג מעולם. ויש לנו שתיי שרתים פרטים לשימוש הוסטינג שבלי עיין הרע אחד עובד קרוב לשנה רצוף והשני עובד קרוב לחודש רצוף (שרת חדש לגמרי). חבל לראות אנשים שמדברים דברים כאלו רעים על שרתים, וחברות שהם לא מכירים. תודה.
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שמע לפעמים זה פשוט כבר נהפך להיות מצחיק!
נעול + אזהרה. אם אתה לא יודע משהו תשאל בפורום משוב באשכול הנעוץ המתאים. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|