|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
סימנתי את הכל ב V כלומר התקנתי הכל חוץ מ KDE3.3 שזה דיסק 4 שאין לי אותו התקנתי מאפאצי 2 שבא עם המערכת ו OPENOFFICE והכל הכל ככה שתגיד לי מה לעשות אני ינסה, לא עובד אני ינסה משהו אחר אין לי בעיה של מקום. ככה שאני מסמן את כל האפשרויות אחר כך אולי כשאני יבין יותר אני יוכל להרשות לעצמי לא להתקין רכיבים מסויימים אז עכשיו כשאתה יודע שהתקנתי הכל אולי אתה יכול לעזור לי ? בכל מקרה אני מוריד את FEDORA 5 עכשיו ד"א זה 5 דיסקים של ISO אם אני מאחד אותם לדיסק אחד עם WINISO וצורב על דיסק של DVD לא אמורה להיות בעיה נכון ? |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ממליץ לך על FEDORA בתור התחלה,
תוריד UBUNTU, הפצה מצוינת למתחילים. גם כן דורשת דיסק אחד. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מאיפה אני יכול להוריד את UBUNTU ? מה דעתכם על SUSE ? שמעתי עליה דברים טובים פעם... |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גרסא למעבדי 64ביט: http://www.initworld.com/ubuntu/6.06...ktop-amd64.iso תהנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
Suse אחלה הפצה! למתחילים
אתה יכול להשתמש בGUI שלה שזה או KDE או הגנום הגירסה העדכנית זה 10.1 תריץ בYouTube חיפוש על SUSE 10.1 תראה במה מדובר בהצלחה!
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
KDE3 זו המערכת הגראפית שחסרה לך...
ואני עדיין ממליץ על פדורה UBUNTU מצויינת אבל נתקלתי בבעיות תאימות חומרה לפעמים... ויכולת להורד גרסאת DVD ישר... ד"א כדאי להוריד דרך ביטורנט זה פשוט טס... Last edited by kreamer; 24-09-06 at 01:08.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
התקנתי ביינתיים את SUSE אני חייב להגיד במילה אחת וואו !!!
סוף סוף מערכת הפעלה שהיא לא משעממת כמו ווינדוס המסריח הזה בכל מקרה יש לי בעיה רצינית איתה הדרייברים לאלחוטי שלו דפוקים. - הוא לא מצליח לקלוט כלום הוא נותן ארור ונתקע וגם המסך לא משהו בכלל כנראה שאין לו דרייברים אני רואה ב 600 על 800 - אין לי עייניים כבר... חוץ מזה נראה פצצה, צריך רק קצת זמן להתרגל. אז מאיפה אני משיג דרייברים ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|