|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לפחות לא ראיתי עוד משהו בארץ כזה. אני מתכוון לתת שם לאנשים פרטיים את כל האפשרויות להביא לעסקים שלהם את כל מה שהם רוצים במחיר יותר זול מהשכרת ייעודי וככה הם חוסכים לעצמם גם כאב ראש וגם יש להם את כל מה שהם צריכים באותו מחיר אפילו זול יותר. נשמע טוב? נקווה שכן ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שמע סיפור קטן היה לי שותףש תמיד הכנתי איתו אתרים ודבירם הכנתי לו דברים בשביל לעצמו כטובות ופעם אחת בשיביל דומיין קניית דומיין מסכן ב2$ נמשכה 3 חודשים בסוף גם ככה לא קנה עכשיו הוא מכר את כל האתרים שבנינו ביחד כמובן את הכסף הכל לעצמו את הכל מכר ומסנן אותי:\ אם כבר מישהו אז שוף עסקי. שהדבירם היו ברירוים עדיף לחתום על חוזה אפילו אם דבר זה אפשרי אל תיקח מישהו 50% הוא 50% תתחילו לריב שאחד עושה הכל שני כלום ושמישהו עצלן ובסוף תתפרקו קיצר שמע אני דיי חדש יחסית לכולם פה אני יסביר לך איך אני ניכנסתי לזה אני בתחום כמעט שנתיים קדום בכלל התחלתי לעצב בפוטושופ חתימות עבודות גרפיים דברים קטנים אחרי זה עיצבתי לעצמי גלריה פארשית לחתימות ביקשתי מחברים לתנכנת בHTML וכו' קיצר רובם לא רצו הרבה להשקיע לחינם אבל היו את האלו שעשו ועזרו:P אז פשוט התחלתי ללמוד לקחתי את התיכנות של חבר שלי ורציתי ללמוד להוסיף לדב חתימות אז פשוט התחלתי לנתח אותו עם SIGALL.CO.IL אני לא מתכנת תיקני וכו' FROTNPAGE עושה את העבודה... אז צריך הרי לאכסן את זה איפשהו קודם זה היה נענע אחרי זה זה עבר לזמן קצר מאד לליקוס ואז ל100WEBSPACE אחרי זה יקבלתי את השרת הנורמלי הראשון שלי מחבר שבעצם הביא לי שרת חינמי מחו"ל הוא לא חינמי יש לו תנאיםש האתר יהיה כזה וכזה והיו שם ככה וככה קיצר קשרים יש לו והיה לו CPANEL אני אנגלית יודע טוב אז היסתובבתי קראתי וזה ואז היה לי חבר מנייאק שאני לא ממלץ להתקרב עליו ברדיוס 100 מטר שאמר לי תכין לי עיצובים אני יעשה לך פורום מה שרציתי אז הוא כמו איזה "גאןם"מתקין לי PHPBB אני הרי לא יודע כלום אז בסדר התקנתי דברים שם וזה והוא כל פעם דפק לי שהו וזה וכל פעןם היסתבכתי איתו בסוף לקחתי מדריכים ולמדתי לבד וככה הידע בדומיינים ואיכסון ניסיון מהשנים והיסתובבבות פה תדאג שהיו לך חברים קרובים שיעזרו למה להדפק עם חצי עבודה ממש לא נעים זאת לא כל הדרך שלי לרמה שלי עכשיו זה איפלו לא חצי ולא עשירית ואני עדיין לא חושב שאני מתאים לי לקחת יעודי ולמכור חבילות הרבה אני לא ידוע אבל בקרוב אני פותח עסק למכירת דומיינים ואני מסתובב פה הרבה זמן כבר ואני רואה איך עסקים קמים ואיך גם רובם נופלים ואל תחשוב שתרוויח למה יש מספר עסקים שמיסתובבים פה עם 0 לקוחות לא יזכיר את שמם וכמובן צבור ניסיון ואז תפתח עזוב לקפוץ על מסקנות רוצה אתגר תעשה צניחה חופשית ואם בכל מקרה בא לך להכנס לנושא תבחר תחום שאתה רוצה לעסוק בו הכי טוב מתכנת מעצב וכו' אל תנסה שניהם למה תיהיה חרא בשניהם אחד ותלמד טוב בהצלחה... קצת ארוך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() כמובן כמובן גיא שאני בנאדם ישר כמו סרגל אתה הרי מכיר אותי ... דבר איתי בפרטי... |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר חדש
|
קודם אתה צריך לדעת עברית.
אם יש לך 10 שגיאות כתיב בחמש הודעות, אתה בבעיה, וכניראה גם קטין. אל תכנס לעולם עסקים בסביבה של כרישים, בעצם, פה בהוסטס זה לא ממש כרישים.. אתה תתערבב יפה מאוד עם חבורה של ילדים שלא יודעים להפעיל שרת. בהצלחה.
# 26 |
חבר בקהילה
|
שלח פרטית נתן לך קצת מידע
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
לא ביקשתי ממך להגיד עם כדי לי לפתוח חברה או לא אני ביקשתי שתתיתנו לי הצעות איך להתחיל עם כל העיניין הזה עם יש לך מה להציע אתה מוזמן אבל אל תגיד עם כדי לי או לא |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 30 |