|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מעוניין בממפרט למחשב החדש שלי
רצוני לקנות מחדש חדש
רק את ה"קופסא" בלי מלקדת מסך וכו' התקציב שלי עומד בסביבות ה3500 המחשב ישמש לדברים בתיים אני עסוק מידי פעם בגרפיקה מוריד סרטים משחק כשיש זמן פנוי עובד איתו מעוניין במחשב שיחזיק מעמד שנים על גבי שנים שדברים חדשים ילכו עליו לדוגמא אני יתקין וייסטה אז שלא היו בעיות אם אפשר להוציא מחשב פי הרבה יותר טוב אפשר לעשותחריגה קטנה מהתקציב תודה דן ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הינה מפרט חמוד:
![]() אני לא יכול להבטיח לך שהמחשב יחזיק שנים על גבי שנים, מה שגם מפרט בשווי 7 אלף לא יכול. אבל המפרט יחזיק לך משהו כמו שנתיים. נשאר לך גם עודף, אתה יכול לשדרג את הכרטיס מסך או המעבד, החלטה שלך. ד"א, המחשב הזה לא יוכל להריץ ויסטה מכיוון שצריך לפחות 1.5GB זכרון, גם כן כרטיס מסך שתומך D3D10 (לא חייב אך מומלץ), וכרטיסי מסך כאלו לא זימנים בשוק כרגע. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אמממ דיברתי עם עוד אנשים ורובם אמרו לי את המעבד פה:
זה אני עכשיו בניתי אין לי מושג מה דחפתי שם חוץ מהמעבד וכרטיס מסך אשמח אם תציץ בוא ני מחפש משהוש ימצא את כל היכולות שלו משהו בטכנולגיה חדשה שאם אני יתקין בעתיד משהו כמו ויסיטה לדוגמא זה יעבוד ולא היו בעיות:\ |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בטכנולוגיה החדשה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למה המפרט שניר הציע לך עתיק? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
"ד"א, המחשב הזה לא יוכל להריץ ויסטה מכיוון שצריך לפחות 1.5GB זכרון,"
לא הייתי קורא לזה עתיק אבל אני אוהב את כל השטויות האלו אני מתקין כאלו דברים ישר כשמגיעים אלי לידים משהו שיצליח להריץ אתז ה ב3500 שקל אי אפשר למצוא ושיהיה טוב? הנה משהוש חבר כתב לי: מפרט מעבדי AMD Athlon™64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח אם רק גיגייבט לוחות אם מדהימים לא מתקלקלים מהירים GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 דיסק קשיח קידמת הטכנולוגיה SATAT2 Western Digital 160SATA II 7200RPM 16MB רק החברה הזאת -----------------------------------> Western Digital זכרונות בכפולה של שניים ולא סטיק אחד של גיגה אלא 512 כפול שניים שיעבוד ב DUALL DDR 400 1GB (2x512MB) או DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) מומללץ כרטיסי מסך חשוב מאוד שיהיה טכנולוגית PCI E NVIDIA 6600 PCI E אמרו לי שמהו פה לא מתאים למשהו אחר וזה תבדקו אותו בבקשה |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() אולי תבנה לי אתה מפרט סוס ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
ברר אזהרה
![]() טוב אפשר בבקשה למחוק פה הודעות לא קשורות לנושא בבקשה ותאמת לא מעניין אותי המונה:\ אשמח אם תשדרג לי את הכרטיס מסך בתודה דן |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|