|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
кто ты?
|
ציטוט:
"ותק, ותק..." |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
http://www.google.com/trends
אני לא מבין איך אני רואה שם מספר חיפושם למילה וגם לא לקודם בכל מקרה אפשר הסבר כלשהו שאני יבדוק כמה בערך חיפשו את המילה?? גוגל לא ענית על השאלה אפשרי לעקוף? זה מאוד מאוד מאוד קשה? או שזה לא בשמיים וותק וותק הבנתי אבל השאלה אם ע"י החלפות לינקים אני יוכל לעקוף |
![]() |
![]() |
# 13 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() כי באופן טבעי ויקיפדיה קיבלו הרבה קישורים... תצטרך לעבוד קשה קשה והרבה והרבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
יש דרך יותר קלה להפיל את וויקיפדה חחח
ומה זה קשה? נגיד אני יקבל 10 קישורים מ PR3 אני עובר אותם? יש דרך לדעת כמה קשה עלי לעבוד בשביל זה? |
![]() |
![]() |
# 15 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בקושי עמוד אחד משם,ולא אמורה ליהיות בעיה לעבור אותם תחליף קישורים ועוד תעבור אותם בקלות... |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() זה אותו דבר שאני עכשיו יתחיל לקדם את הביטוי "קידום אתרים" וארצה לעבור את SEOISRAEL... יש להם ותק גדול לאתר שלהם בגלל זה קשה לעבור אותם, שלא לדבר על הלינקים שהם מקבלים על זה שכל פוץ שמיני מדבר אליהם - כמוני ![]() ויקיפדיה "ערך מה שזה לא יהיה" קשה לעבור, כי כשמישהו מחפש מידע על זה למשל בפורום, אז הדבר הטבעי לעשות זה לתת לבחור שמחפש מידע, את הכתובת בויקיפדיה, כי מה שרשום שם זה תוכן איכותי ולא סתם "ז*וני שכל". לא משנה, בקיצור להגיע למקום ראשון ב"יהדות" (?) יותר קל מאשר להגיע למקום ראשון ב"קידום אתרים", אבל מה זה קשור? |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
יהדות זה מילה מאוד קשה
בכל מקרה בסדר אני ימשיך להחליף ולא עניתם על השאלה איך בודקים כמה פעמים המילה יהדות לדוגמא חיפשו אותה בגוגל |
![]() |
![]() |
# 18 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
הדרך הטובה ביותר היא לפתוח חשבון ADWORDS על המילה שאתה רוצה לשים סכום מסוים ולראות כמה פעמים חיפשו את המילה עולה קצת כסף אבל זה שווה את זה.
בקשר לעבור את וויקיפדיה, אם קצת השקעה אפשר לעבור אותם. |
![]() |
![]() |
# 19 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה מתייחס לPR והקישורים וכל השמחה הזו כאילו זה הדבר היחידי שמשפיע (וזה מאוד משפיע אני לא אומר שזה לא אחד הדברים החשובים לקידום, כי זה כן). בכל מקרה גם בנושא הזה יש פה כמה דברים שלא ממש ברורים לפי מה שאני קורא פה. PR כפי שרובנו יודעים = PaageRank (ניקוד עמוד) זאת אומרת ניקוד של כל עמוד בנפרד, לכן יש לך סיכוי לעקוף עמוד די זניח של ויקפידיה מהסיבה הפשוטה שגוגל לא מייחס חשיבות לזה שהוא שייך לויקיפדיה אלה הוא מתייחס אליו כעמוד נפרד לחלוטין. למרות זאת, אתה צריך מאוד מאוד להיזהר עם זה מכיוון שויקפדיה זה כפי הידוע אימפריה לא קטנה, אימפריה שלא הולכת בדרכים הנכונות ביותר בשביל קידום במנועי חיפוש, הם יותר הולכים לכיוון שלהם ומצליח להם עם זה בגדול! למה הכוונה? למשל העומק של העמודים שלהם ענק (יש להם הרבה העמודים שלא זוכים להיות מקושרים מהראשי דבר שמאוד משפיע על הקידום. הדבר הזה נוצר כאשר יש הרבה קטגוריות והרבה תתאי קטגוריות והאתר רחב ומתחיל לתפוס נופח גדול מידי) לכן יש מפת אתר, ויקיפדיה לא השכילו להשתמש בזה(טעות חמורה לכל עבודות קידום עם אתר בינוני-ענק מבחינת העמודים). ולכן לך יש את הסיכוי לעקוף עמוד זניח מאוד של וקיפדיה (בעזרתם הנחמדה של מנהלי ויקיפדיה). אך באמת שזה לא מדוייק כי האימפריה הזו יכולה לצבור תאוצה בעמוד הכי זניח והכי לא חשוב שלהם בצורה פתאומית ואפילו בלי להרגיש. איך?- נניח שהעמוד חדש או שהוא מקושר מכמה עמודים שצברו בעצמם pr גבוהה, ובכמה מהעמודים האלה יש מאט מאוד קישורים, העמוד עצמו שאתה "לכאורה" מתחרה בוא, יכול פתאום לצבור כוח שאני בספק שאתה תעמוד בתחרות איתו. מעבר לכך הרבה פעמים לוקחים תוכן מויקיפדיה ונותנים קרדיט וכאשר העמודים שמהם נותנים קרדיט הם pr גבוהה בכלל ניהיה חגיגה גדולה! בכל מקרה ויקפדיה זה לא שיא גאונות בנושא הקידום, הם עושים הרבה דברים שמשפיעים לא הכי טוב. כל זה נותן לך סיכוי לעקוף עמודים משניים של ויקפדיה, זכור שעשר עשרים קישורים זה לא תמיד מה שיעזור... יש הרבה מעבר! ---------------------------------------------------------------------------------- למעלה הרבה אנשים דיברו על וותק וותק... טוב אני לא אגיד שאין לזה ערך, אבל זה לא משהו שאי אפשר לטפל בוא, זה יקח זמן לא קטן אבל זה יכול בהחלט להשתנות. אנשים צוברים אצל גוגל סידרת ביקורים יציבה וכל הזמן מחדשים את התוכן וממשיכים לקבל קישורים תחת המילים החשובות להם זה דבר שקשה להתחרות בוא כאשר אצלהם זה נמשך כך הרבה זמן, יש לזה ערך! אבל זה לא משהו שאי אפשר לגמרה להתחרות בוא, והשוואה בין seoisrael לויקפידה...חחח בוא נגיד שזה לא הכי חכם. באמת אני שומר את כל הכבוד לseoisrael הם ענקים! (אני רומז לזה שעכשיו הרבה אנשים לומדים חזק את הנושא ויכולים להרים קבוצות חזקות מאוד, וזה יעשה לseoisrael את החיים מעניינים, יהיה להם בעתיד עם מי להתחרות, כך אני לפחות מקווה, ולפי מה שאני רואה עכשיו גם seoisrael עצמם מקווים לטיפה תחרות יפה מצד אנשים אחרים, אחרת הם לא היו מלמדים קידום). ------------------------------------------------------------------------------------------------- ציטוט:
------------------------------------------------------------------------------- לעניין הנפיצות: גוגל עצמם לא שמחים לפרסם בראש חוצות את הסטטיסטיקות שלהם, הם לא עושים את זה במספרים מובנים על"פ מיטב ידעתי, גם אני ניסתי בעבר, גוגל לא נותנים שום מקום מפורש בוא תוכל למצוא מספר. אני די בטוח שבמידה ותתקל באתר שמפרסם מידע כזה, המידע מזוייף. יש מנועי חיפוש קטנים שנותנים מידע כזה על עצמם כמו פורטלו... יאהו גם נותן את העשר שהכי חיפשו+המספר שלהם ועוד קצת מידע.. בכללי מנועי חיפוש גדולים לרוב אוהבים לשמור את המידע הזה לעצמם... Last edited by talyigal; 31-08-06 at 23:18.. |
||
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
אוקי ועוד שאלה קטנה
האם גוגל מסתכל על דף PHP כ HTML ? הכוונה לדוגמא אני משתמש בפונקציה של אינקלוד בשביל לערוך בלוקים כי בלוק זהה מופיע לי בכמה עמודים אם מסתכלים בהצד מקור רואים את הקוד ב HTML ואז כאילו יש את התוכן של הבלוק בכל עמוד אם מסתכלים בקוד דרך הכתבן אז רואים קוד של PHP ואז לא רואים את התוכן של הבלוק אלא רק את הפונקציה שמראה אותו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|