|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכל המשתמשים היקרים,
דוד שלי שגר בארצות הברית בא לארץ והוא יכול לקנות לי מחשב מארצות הברית. השאלה היא, האם כדאי לרכוש מהארץ או מארצות הברית? בדרך כלל הכל יותר זול בארצות הברית, אז לפי דעתי כדאי מארצות הברית. ואם אכן מארצות הברית, יש משהו שמכיר חנות מאוד זולה לרכישת חלקים? רק לרכישת החלקים כלומר ללא בניה או במילים אחרות לא ב"בנה מחשב" אלא סתם לרכוש חלקים בנפרד. אני צריך חנות המריקאית ממש טובה וזולה. וחוץ מזה אני אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות: 1. האם KSP היא חנות איכותית ועל רמה? 2. אם אני רוכש מ-KSP, יש מצב שהם יביאו לי חלקים מזויפים ו/או חלקים משומשים? 3. אני שואל שאלות אלו בגלל שהישראלים הם האנשים הכי טובים בעולם בקומבינות והם יודעים לעבוד על אנשים בעיניים במיוחד לעבוד על תמימים, ולצערי אמא שלי זה זאת שתרכוש את המחשב ולכן אפשר לעבוד עליה. מה הפיתרון שלכם, האם אתם מכירים חנות זולה יותר מ-KSP ו/או איכותית יותר מ-KSP? תודה מראש, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
* אחריות לא תיהיה לך .
* אין כזה הבדל מחירים ששווה קנייה בלי אחריות
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה ממש טיפש. המחירים שם ממש ממש ממש נמוכים, ואם לא תדווח על זה שאתה חוזר לארץ, לא תשלם מע"מ ותצא מורווח. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
DoOKaS צודק.
למרות שיש אתרים שמוכרים מחשבים עם אחריות. עדיין עדיף לקנות בארץ, ההבדלים במחירים הם לא הכי גבוהים. יש לך את נעה מחשבים, LogicPC, SkyPC... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
להסתכן בללכת על הנחה של כמה ? מאה , מאתיים , שלוש מאות ובלי אחריות ? ובטח הוא יקנה שם חלקים יקרים . אין כזה הבדל , אין כבר את הסרט הזה שהיה לפני כמה שנים טובות ששם זה היה ממש אימפריה מע"מ ? על מחשב ? .. תחשוב בהגיון כמה זה יצא לך
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה יודע כמה עולה בארצות הברית הכרטיס מסך X1900XT?
ארצות-הברית = 1500-1600 ש"ח. בארץ = 2200-2100 ש"ח. וזה ממש לא 300 ש"ח הבדל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
בארצות הברית ה1900XT הכי זול שראיתי עולה 380 דולר.
שזה יוצא איזה 1700 שקל, מה עם מכס? מה עם מע"מ? ואז זה מסתכם ביותר מ300 שקל ועושה את הדבר לא שווה, במיוחד שמוכרים בKSP 1900XT ב2000 שקל. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אוקיי, יש לי שאלה, KSP נותנים אחריות שבונים מפרט אצלם?
ותענו לי על השאלות שכתבתי בתחילת האשכול: 1. האם KSP היא חנות איכותית ועל רמה? 2. אם אני רוכש מ-KSP, יש מצב שהם יביאו לי חלקים מזויפים ו/או חלקים משומשים? 3. אני שואל שאלות אלו בגלל שהישראלים הם האנשים הכי טובים בעולם בקומבינות והם יודעים לעבוד על אנשים בעיניים במיוחד לעבוד על תמימים, ולצערי אמא שלי זה זאת שתרכוש את המחשב ולכן אפשר לעבוד עליה. מה הפיתרון שלכם, האם אתם מכירים חנות זולה יותר מ-KSP ו/או איכותית יותר מ-KSP? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
KSP חרא של חברה, סליחה על הביטוי...
כפי שסיפרו לי מספר אנשים, הם מוכרים חלקים מחודשים לכן הם יותר זולים משאר החברות. אתה יכול לרכוש מחו"ל, האחריות שלך תהיה אך ורק אצל היבואן אני מאמין. אגב :P כל יומיים אתה שואל שאלות בקשר למחשב, תאסוף את כל השאלות שאתה רוצה ותשאל, אתה כל כמה שעות פותח אשכול.
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
כך את מעבד:
INTEL Core 2 Extreme X6800 זיכרון: kingston 1024GB HDD: 160GB SATA SLI או GEFORCE זה המפרט.. הממ. האיביי יש גם חנויות.. ממליץ לך על MAC |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|