|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 12 |
Rar.co.il
|
אני לא התכוונתי לגבי העתקת סיומות, אין דבר כזה סיומות זה לא דבר שמשתנה לפי רצוננו.
הכוונה שלי בהעתקה הייתה שהוא רשם אותו טקסט בדיוק באותו סדר ובאותו סגנון.
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 14 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
העניין שהוא אפילו שכח לשים לינקים במקומות שצריך ("לחץ כאן"- אבל אין לינק), זה מה שאותי די הצחיק...בואו נגיד שזאת עבודת העתקה ישראלת טיפוסית- משמע העתקה שנכשלה.
# 15 |
חבר וותיק
|
טוב לכל המתלוננים...
את העיצוב לא אני עיצבתי ונכון שהוא מזכיר את ראר. ולדעתי זה טוב.. לא צריך להיות עיצוה מפוצץ... את הסיומות אני כתבתי לבד בלי לעתיק מאף אתר לפי מה שחשבתי שצריך. את הטקסט הצד יכול להיות כי הוא מועתק לא אני כתבתי ואני ישנה אותו בימים הקרובים.
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
כמו כן כתיבת הטקסט מתחת לטופס ההעלאה גם היא מועתקת, הרי לא הגיוני שכל הסעיפים יהיו באותו סדר וכל הניסוחים יהיו במילה ומילה בדיוק כמו בראר ושזה יבוא מראש של מישהו אחר. בכל מקרה, הוסף תקנון כתנאי מחייב לשימוש באתר. או שלא איכפת לך שיעלו חופשי קבצים לא חוקיים ואתה תשא באחריות. עם דומיין כזה וגודל העלאה כמו שהצבת לא מצפה לך עתיד ורוד, במיוחד עם התחרות בתחום בארץ ובמיוחד שיש אתרים בחו"ל שמספקים את השירות הטוב ביותר. ובכלל, מניסיון שהיה לי מהצד עם שירותי העלאת קבצים הם כלל לא רווחיים (אם זו המטרה שלך). העומס שנוצר על שירות פופולארי גורם לשכור/לקנות שרת שייקח ממך הרבה יותר כסף ממה שהפרסומות יכניסו.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 28-08-06 at 23:20.. |
||
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אני חושב אני יסתדר מצויין.
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אחלה האתר, הכל מצויין, הדומיין רק קצת קשה לזכור לאנשים שלא הרבה יעלו באתר הזה
|
![]() |
# 20 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ביום שישי המנהל של ראר חוזר ממילואים, אני מקווה תוריד עד אז את הטקסטים הגנובים, אם באמת היית רוצה להוריד אותם ולא ידעת שהם גנובים הם היו יורדים. כנראה שאתה לא יותר מגנב.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 29-08-06 at 15:06.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|