|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
למבינים ברמה גבוהה... בתיכנות להיכנס צריך עזרה
קודם כל שלום לכולם
למבינים מכנינו ולמי שיבין אחרי האשכול הזה ... אני מעונין לעשות תוכנה ... או בעצם לשנות תוכנה קימת שהיא בעצם איסיקיו ( icq ) כוונתי ... לקחת תוכנת איסיקיו אבל שאין בה להכניס שם משתמש וסיסמא ... אני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא שי'היו כבר בפנים ... ולמי שאני לא ישלח תתוכנה תמיד הוא יתחבר לאיסיקיו הזה שרשמתי ספציפי ... בלי אפשרות לשנות את הסיסמא את הפרטים וכדומה ... א, האם זה אפשרי ? ב, במיקרה שכן ... אני מעונין שמי שחושב שהוא יכול לעשות משהו בנידון שיצור איתי קשר ... תגמול מובטח ! ! בתודה יוסי . נ.ב ... לא משנה לי איזה סוג תיכנות זה י'הי'ה ... . |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
קודם כל - זה לא נראה לי הפורום המתאים לבקש
דבר שני אני בכלל לא בטוח אם ניתן לעשות את זה עם PHP דבר שלישי אין דבר כזה אי אפשר השאלה היא איזה ממשק אתה רוצה שזה יהיה אם באינטרנט - אז זה חייב להתחבר ל ICQ ? אם כן צריך לבדוק איך השרתים של ICQ עובדים בוא נגיד שזה הרבה כאב ראש וצריך לברר הרבה דברים לגבי זה אבל אפשרי זה נראה לי הכל עיניין של כמה עבודה משקיעים בזה לגבי התגמול - אני לא יודע למה אתה קורא תגמול אבל סכום בעל 4 ספרות נראה כמו דרך טובה להתחיל ומי שייתן לך בפחות מזה... לא נראה לי שהוא יודע בכלל על מה הוא מדבר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
וזה נראה לי לא חוקי
# 4 |
חבר בקהילה
|
בקשה אחת .
אל תהיו ספאמרים . אם אתם לא יודעים אל תגיבו ! תפסיקו להדחף כמו ילדים בני 8 .... תגובות ממבינים ?!? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
RS324 - זה פורום תיכנות, לא פורום PHP..
וד"א נראה לי בסורס פורג' יש איזה משהו שבנוי ב-PHP כדי להתחבר ל-ICQ |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
למרות שאפשר לדבר על כל השפות פה.. הכוונה העיקרית זה לבקש עזרה, וההודעה שלו מתאימה יותר להצעות ובקשות שונות.
![]() |
# 7 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בגלל זה אמרתי שאני לא בטוח שזה אפשרי בשביל למנוע תגובות מיותרות - כי לפי הרמה של הפורום פה מעטים האנשים שבכלל יכולים לעשות את זה. ציטוט:
ובלי קשר, לא קשור לפורום כי הוא לא ביקש עזרה בסקריפט הוא ביקש משהו עם תמורה ככה שזה לא מתאים לפה |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אפשרי לעשות את זה עם PHP, התחברות לשרתי האיסיקיו ולקיחת מידע, אתה צריך ללמוד על הפרוטוקול של הICQ בכדי לעשות זאת
בנוגע למה שאתה רוצה, אמרת שאתה רוצה תוכנה, אז את זה מן הסתם צריך לעשות בשפת תוכנה ולא כאפליקציית WEB, אז שוב, קודם תמצא מישהו עם זמן ללמוד על פרוטוקול הICQ והשאר זה כבר לנסות ולהצליח
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא הסברתי את עצמי נכון ככל הנירא . ...
אני לא חיב את זה בתור תוכנה ... מצידי שזה י'הי'ה כמו icq2go להפך זה לטובתי ... . בכל מקרה לכל אלו שרבים בגלל זה ... זה המקום לפרסם את זה אחרי בדיקה שערכתי בפורום ... ועכשיו בבקשה נחזור לנושא ואני רוצה לקבל תשובות בבקשה . |
![]() |
![]() |
# 10 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אפשר לעשות את זה עם ויז'ואל בייסיק וגם בPHP יש אפשרות לעשות תלך לפורומים הגדולים יש שמה כל מיני שטויות על זה.....
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|