|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
תגובה על מערכת גלריות אשר תושק בקרוב בחינם!.
אני לא יודע עם זה המקום המתאים עם לא אז מנהלים בבקשה להעביר ללא אזהרה.
------------------------------------------------------------ התחלתי פרוייקט לא קטן לכמה מערכות . מערכת אחת כבר מוכנה ובקרוב תושק לכולם בחינם. על המערכת: מערכת גלריות מתקדמת בעברית מלאה!. הכוללת: ניווט במעלה העמוד. עמוד ראשי, קטגוריות => תמונה => שם + מס' תמונות. עמוד התמונות => תמונות מוקטנות 30 בדף עמוד התמונה => תמונה ביחס של 3*4 לגודל המקורי => 2 תמונות קודמת והבאה מוטקנות בצדדים לניווט קל. מערכת תגובות מתקדמת. לחיצה על התמונה ביחס של 3*4 מובילה לתמונה בגודל המקורי. תמיכה בטכנולוגיית AJAX אשר מאפשרת עריכה מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל ( שינוי תמונות ותיאורן ללא צורך בשימוש בפאנל ניהול. עמוד אדמין => מאפש העלאת תמונות 5 במספר בבת אחת. יצירת קטגוריה זמן העלאת הקבצים. שינוי שמות הקבצים + תיאור. אפשרות סידור קטגוריות ע"י גרירה. מחיקה הוספה וכו'. אפשרות ניהול תגובות מחיקה, שינוי וכו'. ובחירת סקינים. מערכת הדגמה : http://www.hotspotf.com/demo תגובות בבקשה. ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
את המצב גלריה תיישר כמו שצריך, אם צריך עזרה אני יכול לעזור לך בזה.
את האודות תיישר כמו שצריך. ותעשה שברגע שנכנסים לראות את התמונה עצמה שהיא תפתח את עצמה בחלון חדש ללא שורת כתובות וללא הלחצנים. |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
כן עם היישור יש לי קצת בעיה.
וגם את המערכת בנה דוד שלי ואני יש לי ידע לא רב ב PHP ככה שנאי אשמח עם תעזור לי כעקרון אני ערכתי פה שינויים עם דוד שלי והתאמתי אותה לעברית בכל המובנים. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
איפה ajax?:S
|
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
ajax רק אדמינים יכולים לראות ולערוך =\
בקרוב אני ישים תמונות מהפאנל + AJAX |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אולי דמו?
|
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בקרוב יהיה דמו לפאנל |
|
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
מבקש לנעול את האשכול מסיבות אישיות
מצטער על הדאבל בטעות לחצי על צ'יטוט במקום עריכה. Last edited by popolokopo; 01-08-06 at 13:56.. |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
Very Nice
|
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
|
![]() |