|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני גר בכרמיאל!, הפלו היום קטיושות קילומטרים ספורים מאיתנו!
הייתי שלוש שעות במקלט הכל שמה מלא מזרקים של נרקומנים וריח של פיפי!! אני ממש לא רוצה לתאר את עצמי שמה במשך זמן רב. קטיושה אחת גם נפלה שתי בלוקים לידי
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה שהתקשרות שלנו מקשיבה לכל מילה של החזיבללה זה סיפור אחר. |
|
![]() |
# 53 |
תודה על תרומתך.
|
אני בחיפה.
אנחנו עכשיו נוסעים לדוד שלי. כפר תבור.. זה ירד במרחק של פחות מקילומטר מהבית שלי (בסוף הרחוב שאני גר בו בעצם)
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה השם משפחה של הדוד שלך ? אולי אני מכיר |
|
![]() |
# 55 | |
חבר על
|
ציטוט:
לנושא, בעזרת ה', ה' יעזור לנו פה, ואנחנו ננצח ![]() בישביל זה, כולם צריכים להיתפלל בישביל החיילים שלנו, שכולם (רובם) יצאו משם בחיים. כולם בבקשה להגיד את זה: שִׁיר, לַמַּעֲלוֹת: אֶשָּׂא עֵינַי, אֶל-הֶהָרִים-- מֵאַיִן, יָבֹא עֶזְרִי. עֶזְרִי, מֵעִם יְהוָה-- עֹשֵׂה, שָׁמַיִם וָאָרֶץ. אַל-יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ; אַל-יָנוּם, שֹׁמְרֶךָ. הִנֵּה לֹא-יָנוּם, וְלֹא יִישָׁן-- שׁוֹמֵר, יִשְׂרָאֵל. יְהוָה שֹׁמְרֶךָ; יְהוָה צִלְּךָ, עַל-יַד יְמִינֶךָ. יוֹמָם, הַשֶּׁמֶשׁ לֹא-יַכֶּכָּה; וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה. יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ. יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ-- מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
# 56 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 57 |
משתמש - היכל התהילה
|
מלחיץ.. ממש מלחיץ.
תגידו.. זה נחשב כבר ממש למלחמה או שזה עדין בגדר קרב או משהו כזה?
חבר וותיק
|
ציטוט:
לקוח מוויקפדיה ![]() http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...97%D7%9E%D7%94 |
|
![]() |
# 59 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כי אותי לא תגרור לרמה שלך.....כי בוא נגיד..מאיפה שאתה...יש רק דרך אחת..למעלה (המבין יבין). |
|
![]() |
# 60 |
נשמה של הפורום
|
טוב חברה,
עד כמה שאני יודע נפלה קטיושה בקריית אתא. כנראה באיזור צומת קריית אתא, שזה מספר דקות ממפרץ חיפה, שז"א בתי הזיקוק וכל איזור התעשיה. בנענע מדווח שנפלה קטיושה, יש אנשים ששמעו בומים, יש אנשים שדיווחו על כל מיני מקומות שהקטיושה נפלה ויש אנשים שראו ניידות טסות בעיר... כנראה אין פרסום רשמי כדי לא להלחיץ את האנשים שגרים בכל איזור חיפה והקריות, פיצוץ בבתי זיקוק ושום דבר טוב לא יצא מזה. תהיו חזקים אחים. מקווה שנעבור את זה...
|
|