|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ומה שאבי אומר פה הוא צודק +++ כשאני אומר משהו אני עומד בו ומשתדל לעמוד בו כמה שאני רק יכול . לקוחות שלי יכולים להעיד שבשעות 3 ו4 בבוקר ישבתי עם התמיכה של IPOWER עד שהסדרתי את כל הבעיות שהיו לי איתם ועם הדומיינים שלהם . דרך אגב אני לא מנסה לעקוץ אני סה"כ אומר את האמת . זה שאתה לא מודע לחומרה שלך ולמה שאתה מקבל מאותו אחד שאתה משכיר ממנו את השרת שלך לא אומר שאני מנסה לעקוץ אלא רק לומר את האמת . (בנוגע לאשכול ההוא ...) |
|
![]() |
# 52 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() הם ניסו לעשות לך בעיות אז עשית להם את המוות כדי שהלקוח יקבל את מבוקשו ,זה יותר מתאים. ![]() בכל מקרה הנקודה היא שאתה באמת יושב בשלוש לפנות בוקר מול המחשב כדי לפתור ללקוח בעיות. ![]() |
|
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
ובנוגע לשאלה לא לנעול את האשכול עד שאני אקבל את הכסף...
|
![]() |
# 54 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
(קיבלתי מזמן בערך ב7) . |
|
![]() |
# 55 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני עכשיו עושה פה פיפי מרוב צחוקקקקקקקקקק ![]() איזה בדרן.. רק אתה.. בקשר לביקורת אתה צודק, לחרטט אנשים אתה גם יותר, זאת לא פעם ראשונה שאני רואה את זה אצלך. |
|
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
אתה מוכן להסביר את השורה האחרונה שלך..
|
![]() |
# 57 |
חבר בקהילה
|
טוב זה כולה דומיין
נכון שהוא היה אמור לספק את הדומיין אבל דומיין זה לא דבר רציני למה שהוא לא פשוט יזמין מחדש וזהו.. אני חושב שיכולתם לסדר את זה ביניכם למרות שבעיקרון אני ידעתי לא היה חסר הרבה זמן כדי לראות תגובה כזאת אני מכיר מקרה שניר עשה למישהו אבל אני לא יפתח פה דיון חדש בכל אופן אתם יכולים לסגור ביניכם זה לא משהו רציני של אלפי שקלים.. |
![]() |
# 58 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
צודק אבל טוב שניזכרת להגיב....(חחח ![]() |
|
![]() |
# 59 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני עדיין לא מבין מה הבעיה שלך אבי להתקשר אל ניר ולהגיד לו שיביא לך כסף על העבודה זה הכל...
חבר וותיק
|
יפים גילית לי את אמריקה
חחח מה אתה חושב שלא אמרתי לו את זה.. פעם הבאה תקרא את האשכול ותבין הכללל... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|