|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Junior Member
|
רשימת חברות האחסון לפי גודל
היי חברים,
מצאתי אתר שמציג את כל החברות בארץ לפי מספר הדומיינים שמאוחסנים אצלם (בינלאומיים בלבד) אבל כנראה זה מדגם מייצג: http://www.ipwalk.com/webhost/by_country/country_iso/IL כל "חברה" תוכל לדעת מה גודלה ביחס לשוק. אז למי ששואל מי החברות הכי גדולות בארץ יש תשובה חד משמעית! אלי |
![]() |
# 2 |
Junior Member
|
איך אתם מסבירים את זה?
החברה הכי יקרה לאחסון אתרים היא גם ראשונה מבין החברות הפרטיות (לא אינטרנט זהב ובזק בינאומי)?????
וכל ה *host.co.il של שני שקלים לחודש בסוף הרשימה???? הנה הסדר כמו שמצאתי שם: בזקבינלאומי אקטקום LiveDns סייטסדיפו (אינטרספייס) gns 1host כל השאר עם המספרים האסטרונומיים הם רשמים של דומיינים בחו"ל. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חחח אהבתי אבל לא נראה לי רציני
הם מראים שלחברות שידועות לנו כמצליחות רק בעלות איזה 4 דומיינים לא נראה לי שזה מעודכן... |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מוקר האתר ..
והם מספקים מידע מדויק . אך נגיד יש המון חברות בארץ שמאכסנו אתרי םאם דומינים ישראלי אך זה לא מציג זה חבל אך בנוגע לדומינים עולמים זה אמת. |
![]() |
# 6 |
עסק רשום
|
זה לא בדיוק נכון
כי זה מראה רק עולמי אני יכול להגיד לך שהרוב אצלי עם ישראלי הקהל יעד שלהם ישראלי |
![]() |
# 7 |
Junior Member
|
והנה עוד אחד!
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
לא ניראה לי מידע מדוייק.
הנה כמה דוגמאות: domainthenet.com יש רק 23 דומיינים מאוחסנים. dr-host.co.il 22 דומיינים מאוחסנים. 13 דומיינים מאוחסנים - interserv.co.il. ויש עוד המון דוגמאות... |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
המידע שם לא מדוייק.
המספר לא קרוב למספר לקוחות עם הדומיין העולמי אצלי.
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הגיוני
יש לי 18 דומיינים עליי |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|