|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() אתה גדול ממני,אבל עדין לא בטוח בזה.. בכל זאת,זה סתם ספאם.. זה מוכח שהיום יש בנות מושפעות שפשוט אוהבות את זה
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 23 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אז ברגע שאתה רואה שאנחנו קצת נסחפים (לא מה שאתה חושב) לספאם, תגיד לי ואני אפסיק להגיב. תראה, על טעם ועל ריח אין להתווכח ואני לא חושב שאתה יכול להכליל שכל הבנות שונאות (או אוהבות) קעקועים. יש ויש וגם תלוי איזה קעקוע. בכל מקרה, אצלי לפחות יש שני סוגים של בנות: האלו שאתה פוגש במועדון לסטוצים (אם יצא לך לנסות, אבל אתה עוד צעיר ![]() יש גם בנות שאוהבות פירסינג בכל מיני מקומות בגוף (נניח נזם, בגבה, בלשון, בפטמה ובמקומות אחרים אם אתה מבין) - אני למען האמת די סולד מהעניין הזה והסיכוי שאני אביא הבייתה בחורה "מחוררת" הוא די נמוך, אלא אם כן יש לה גוף, פנים ואופי מעל למצופה. וכמו שאני סולד מהן, יש בנות שסולדות גם מקעקועים (כל עוד יש לך איזה קטן על הלחי של התחת (סליחה, ישבן, שאני לא אקבל אזהרה על מילים גסות ![]() עריכה: אין לי מושג למה כתבתי את התגובה הזו, זה נראה מה זה לא קשור לכלום. ![]() אם כבר כתבתי אז נשאיר, בקטנה..
![]() |
# 24 |
Permanently Banned
|
אות סינית ברגל !!
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
חחחח שמע לי...
תעשה על הכתף... יש לי אחד של דרקון יפה כזה...למי שמכיר את התמונה של הדרקון עם הרקע השחור שיש בהרבה אתרים כזה יש לי... תעשה קעקוע! אחי הגדול עשה בגיל 13 יום אחרי הבר מצווה אבא שלי לקח אותו ועשה גם כן... ואני רוצה לעשות עוד אחד על הגב.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|