|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון בזול אמין לפורום
אני הולך לפתוח פורום משהו, פעם התעסקתי בזה ויצאתי ואני יזחור בקטנה עם כמה מכרים שלי...
הייתי צריך גג 100-50 מגה... ותעבורה 10 ומעלה גי'גה [ רצוי בלתי מוגבל ] עד 20 שקל... מישהו יכול להציע לי משהו, אני ממש רציני בענין. רצוי שיהיה בשקלים, ויהיו הנחות לחיילים חח ![]() ד"א כמה מקום הייתם מציעים לרכוש בשביל פורום? Last edited by talsela87; 08-06-06 at 01:00.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שלום לך,
אחסון במחיר מבצע להלן הצעה: 500 מגה 50 ג'יגה תעבורה בהודעת SMS אחת, בעלות 18 ש"ח. ניתן לשלם גם באמצעות דואר, בנק, כרטיס אשראי. אנחנו רשומים כחוק ומספקים קבלות. לפרטיים והזמנות: נייד: 0525381774 מייל: admin@prasms.com תוכנת מסריים: ICQ-128783 Msn- idan@idan.co.il
# 8 |
חבר מתקדם
|
צור קשר נבנה לך חבילה מותאמת לפורום עם אפשרויות הגדלה בעתיד, יש אפשרות לחודש בחינם.
כמו כן חשוב לציין שאנו מחזיקים את התומכים שיעזרו לך בכל דבר בקשר לפורום,תומכים בעלי יידע עשיר במערכות פורומים צור קשר לפרטים נוספים: ICQ:309330595 Email: Sales@Style-Host.net תודה ויום טוב.
# 10 |
חבר וותיק
|
עם זה עדיין אקטואלי
צור קשר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|