|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
הידעתם? power reseller דווקא נפוץ בעולם..
כמובן שאני לא בא להרוס להוסטריק את השוק של הpower reseller..
אבל זה דבר שלא ידעתי, power reseller דווקא נפוץ בחו"ל... חפשו power reseller בגוגל ותראו דיונים מפורומים שבהם יש בקשות לחבילות של power reseller וכו'... ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
באמת חשבנו שזה משהו יחודי לארץ ישראל ושהרעיון המקורי לפיתוח שייך לישראלי.
![]()
# 3 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() כל הקטע שזה בdirectadmin ולא באיזה פאנל שעולה 2000$ ואף אחד כאן לא יקנה אותו. גיא פיתח בעצמו (פיתח=לא קנה) את הpower reseller כתוסף לdirectadmin. לא עוד הרבה עשו את זה...אז כמובן שאתה לא הורס לגיא את השוק, כי: א' יש גם את SPD ב' הוא הכי זול בתחום הזה בארץ ג' אתה מדבר על חו'ל....לא הרבה פה יקנו אכסון בחו'ל רק בשביל שיהיה להם power reseller, זה לא שווה את האיטיות (ברוב המקרים), אגב אני מניח שהמחיר נמוך אבל גם התעבורה... ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
גם סתיו בנה פאוור ריסלר
וכולנו ידענו שיש בחו"ל
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
למען האמת, אני לא ידעתי שזה נמכר גם בחו"ל..
תראו, מצב ההוסטינג בישראל שונה מחו"ל ואיני חושב שפאוור ריסילר הולך שמה אז זה לא כזה פטנט בינלאומי שגיא לא חשב עליו כמו שאתם מנסים להוציא מזה.. :S |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מה אנחנו מנסים להוציא מגיא?...אתה זה שפתחת אשכול בלי מטרה.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
סתם חשבתי שזה מעניין :S
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה אכן...
הרעיון הוא לא רשום כפטנט ואני מאמין שבעתיד בכל פאנל תהיה את האופציה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה עדין נימצא על מודם של 56K ? אממ מענין ביותר. כיום החיבור שקיים לרוב הגולשים מתאים לגלישה לאתרים אשר נימצאים בשרתים בחול ואין הבדל ממשי במהירות הגלישה אולי ב 10 מאיות השניה נגיד ונגזים שניה וחצי יותר בטעינה אוי אלוהים אי אפשר להתאפק. כך שהמהירות לא קשורה. ואכן הפואר ריסלר ניראה לי שרק גיא פיתח את זה אבל אם הוא היחיד בעולם שעשה זאת דפוק ( לא במובן המלא של המילה ) גיא יצא כי הוא יכל לעשות מזה המון כסף בשוק העולמי במחירת התוסף הזה. קיצר ידוע שבעולם יש פואר ריסלר אך הוא מבוסס על סיפאנל ופאנל אחרים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שים לב להערה שלי ("ברוב המקרים").......לרוב הארצות בעולם הגישה שלנו לחו'ל איטית...ולא יעזור. אני לא זוכר שהורדתי מאתר בחו'ל מעל 200 כמו שאני רגיל בארץ. אז לא סתם...באמת שלא סתם..לדבר...אתה בעצמך אמרת..שניה..שניה זה הרבה זמן להרבה דברים....יום אחד תלמד את זה...אני מקווה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|