![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
[ASP] עזרה מספר צפיות בעמוד
שלום
אם מישהוא פה יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד הבעיה שלי היא: אני בונה פורום ואכשיו אני בשלבים האחרונים של להכניס לפורום דברים שיש בכל פורום בסיסי ועוד דברים חדשים משלי אחד הבעיות העיקריות שלי היא: שאיך עושים מספר צפית בעמוד מסוים בפורום נגיד כמו פה בהוסט שיש בכל תגובה רשום מספר צפיות בצד(כמה צפו בו כבר) וגם כמה צופים (כרגע) יש בעמוד מסוים אני לא מיתכוון לזה שכמה צופים יש בכל האתר לפי הקובץ Global.asa שבו הוא מוסיף כל פעם שיש Session_OnStart ומוריד כל פעם שיש Session_OnEnd. תודה רבה לעוזרים אני עובד עם ACCESS
# 2 |
Fatal Error
|
זה תלוי איזה פורום בנית
אם זה פורום ליניארי (כמו כאן) אז פשוט תוסיף שבעת כניסה לעמוד, נניח viewtopic.asp?nTopicId=87645 זה יוסיף +1 לעמודה ב DB אם זה פורום רקורסיבי (סגנון תפוז) אז זה קצת יותר קשה ותצטרך לעבוד עם iframe שבעת פתיחת הדיון תהיה קריאה לדף שמטפל בזה ומוסיף + 1 למונה
# 3 |
חבר פורום
|
מספר צפיות בעמוד מסויים זה פשוט, תוסיף מונה בבסיס נתונים ותוסיף לו אחד כל פעם שמישהו נכנס לעמוד.
בשביל משתמשים שצופים כרגע באתר פשוט תוסיף להם ב-global.asa מידע על העמוד בו הם נמצאים.
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ולא הבנתי מה אמרת איך לעשות אתה יכול לפרט
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מה זה קשור באיזו שפה זה?
תפתח חיבור למסד בתחילת הטעינה, ותעדכן ע"י שאילתת עידכון ב SQL+1 לעמודה של הצפיות במסד שלך. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
את הראשון הבנתי ומה בקשר לשני מה להוסיף בקובץ Global.asa ?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|