|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
מושיק,אני ישמח אם תוכל ליצור איתי קשר.
אני תמיד פנוי באחת מתוכנות המסרים כגון: איסיקיו,מסנג'ר,סקייפ. אני ישמח להיות איתך בקשר,כי לדעתי אתה ילד רציני מאד. מקווה שתסדר אם המתכנת. יום טוב,דניס.
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לא שזה מתקשר אליי,פשוט אתה בעצמך ילד אז למה אתה אומר ילדודס? |
|
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תקרא לי ילדודס או לא , אני בכללי מתכוון ילדודס - לילדים מתחת לגיל 18 שאין להם נסיון והם לא מתמחים בנושא. למרות שאני עוד לא בן 18, אני לא מחשיב את עצמי כילד קטן ולא כבוגר. אני מתעסק בדבר שאני מתמחה בו בלבד ולא בדבר שאני לא מבין בו ומתמחה בו, ילדים קראו מדריכים פה ושם מהאינטרנט על שפת PHP ועל HTML וכבר עשו את עצמם מתכנתים כשרים לעבודה. דניס אצור איתך קשר, כרגע יש לי מתכנת שעובד על תכנות האתר כיף לי, אני צריך כרגע לתכנת עוד אתר, תודה רבה.
![]() Last edited by MoshikB; 14-05-06 at 14:34.. |
|
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
תאמין לי עם השכל של הקטנים!
חבר נתן לי פעם אתגר, של אנשים בתואר שלישי שהם לא הצליחו לפתור ואני הצלחתי! זה ממש לא קשור חוץ מי זה, למה בהתחלה עם המתכנת הראשון יצרת קשר בICQ אם אתה בנאדם כל כך רציני, ככה לומדין מטעויות. |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ניר לא רציני, פעם הייתי צריך איזה משהו הוא נתן לי הצעת מחיר של 250 שקל ולאחר יום כבר לא ראיתי אותו..
טוב שלא שלחתי לו את הכסף.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|