|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 132 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 133 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
זה כמו לצחוק על מישהו שהוא חכם שמקבל 90 במקום 100 שאתה מקבל 50.....קיצר...הפועל ת"א, הקבוצה שהכי אין לי הערכה אליה בכל הליגה, הפועל ירושליים זה לא שנאה, דווקא אותם אני מכבד מאוד, קבוצה טובה מאוד שיכולה לגנוב את סוף הליגה, אבל הפועל ת"א?...סתם קבוצת תחתית. כמו שאמרתי כמה פעמים, בפיינל פור שהיה ביד אליהו...היו הרבה אוהד הפועל ת"א שקנו כרטיסים רק כדי לעודד קבוצות אחרות. |
|
![]() |
![]() |
# 134 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם מכבי לא לוקחת השנה אליפות (בעזרת ה') נראה את כל ה-"יודעים להפסיד" ... שהם יקראו לשמעון מזרחי להתאבד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 135 |
חבר וותיק
|
מה שקורה בין הפועל ת"א לבין מכבי ת"א בכדורסל זה בעיקר בגלל ששתי הקבוצות נמצאות באותה העיר ושתיהן רוצות להיות השולטות .. אז כל אחת שמחה בהפסד של השנייה..
וזה לא תופעה שלא רואים אותה.. אפשר לראות את זה בכדורגל - מכבי חיפה והפועל חיפה.. |
![]() |
![]() |
# 136 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 137 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש עוד הרבה דוגמאות.. כגון הפועל ב"ש מכבי ב"ש .. |
|
![]() |
![]() |
# 138 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני לא ראיתי אוהדי גליל עליון, הפועל ירושליים, שאר הליגה שיצאו לרחובות..רק הפועל ת"א...למה?...יש לכם את התשובות חבויות בטקסט. |
|
![]() |
![]() |
# 139 |
חבר וותיק
|
מכבי שחקו ממש רגוע. רק בגלל הריבאונדים של באסטון הם החזיקו מעמד. ועוד איכשהו הפסידו בכבוד...
|
![]() |
![]() |
# 140 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש למכבי באר שבע 132 אוהדים (בערך) בין הפועל פ"ת למכבי פ"ת יש יותר יריבות מאשר מכבי ת"א והפועל .. כל משחק יש שם באלאגן .. וזה כאילו אנשים מהשכונה שלהם כמה טיפשות . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|