|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר מתקדם
|
מאיפה אתם מביאים את שרק 3 אנשים יודעים את הנוסחה או שהיא מקודדת בפס היצור?
אני דוקא קראתי בעיתון שהכימאי הראשי של החברה יודע את הנוסחה לא יודע עד כמה זה נכון אבל לא נראה לי שאתם יודעים |
![]() |
![]() |
# 43 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ושרשמת שהמתכון מקודד במכונות אני לפחות הבנתי שאתה אומר שהכניסו את המתכון להכנת הקולה במכונות של המפעל אבל לדעתי ומן הסתם יש כמה מכונות כל מכונה עושה פעולה כלשהיא וכל מכונה מתוכנתת כך שתעשה את התפקיד שלה לא נראה לי שמכניסים לה את ה"קוד" ליצור המתכון דרך אגב מישהו היה פעם במפעל? אני הייתי הכל שם אוטומטי ללא מגע אדם משהו מגניב ![]() Last edited by adielsh; 26-04-06 at 02:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
3 אנשים, אחד מהם בכיר בחברה, 2 מתעסקים בענייני החברה במקומות שונים בעולם. הם לעולם לא יסעו באותו מטוס, באותו רכב, לא יהיו באותו מקום, ספק אם גם יהיו באזור של קילומטר רבוע ביחד. לא ייכנסו לאותו בניין, יש בינהם הפרדה מוחלטת. |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
שלושתם לא יכולים לנסוע באותו מטוס וכולה, אבל רק 2 יכולים (כי אם יקרה להם משהו השלישי יספר לעוד 2). ד"א, קוקה קולה נועדה בהתחלה להיות תרופה לכאבי בטן ולניקוי הבטן P: |
|
![]() |
![]() |
# 48 |
חבר וותיק
|
תגידו מה אתם בגן?!
ומה אם סיגריות?! משרד הרישון יתן לסגירות רישון להפיץ ולקולה לא? אולי די.. בכול בעולם הזה מזיק בצורה מסוימת, מי ששותה קולה ומטפל בשניים כנדרש הכול טוב, שום דבר אחר קולה לא עושה, מי שלא יושב כולם על מול המחשב וכותב שטויות על קוקלה גם שורף את הקולריות באותה הזדמנות. |
![]() |
![]() |
# 49 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה כמו שתקחו צבע שחור תשימו על שולחן... ותגידו אויי ואבוי השולחן נהיה שחור יש בקולה מאכלי צבע, מלבד זאת שקולה מצויינת לכאבי בטן מכיוון שהיא מפרקת את האוכל שלא התפרק. BlueNosE אתה טועה, עוד שניה תגידו פה שקוקה קולה זה סמים כי אחד ממרכיוו הוא מרכיב גם של קוקאין. אם אני לא טועה, יש איזשהו צמח שמכינים ממנו תרופה לכאבי בטן וכו', וגם הוא אחד מהמרכיו של הסם קוקאין (קוקה.....קולה) בכל אופן, הקוקה קולה מיוצרת מהצמח הזה שהיו מכינים ממנו תרופה זה הכל. Last edited by Alon.R; 26-04-06 at 13:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 50 |
משתמש - היכל התהילה
|
Mr. Popo, לא התכוונתי שאתה לא מצחצח שיניים או משהו כזה.
אם נעלבת אני באמת מצטער. והנה מספר קישורים שיסדרו את הבלבול: http://info.org.il/irrelevant/item.php/90363460 http://he.wikipedia.org/wiki/קוקה_קולה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|