![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() יש לי מערכת תחרות אתרים, גדולה ומקצועית.
הכול טוב במערכת עובד מצויין. אך יש לי בעיה אחד קטנה שאני לא מצליח לפטור אותה, יש בתחרות בכול המקומות באנרים, ואני לא רוצה שיהייה. אני רוצה יהייה באנר בכול עמוד רק עד מקום 10* והשאר אני רוצה שלא יהייה באנר. דוגמא: תחרות טופ סייט וכד', יש אצלהם מראה באנר רק עד מקום 10. ואצלי כול המקומות. אז אני רוצה שיראה גם אצלי עד מקום 10 באנר. תודה לעוזרים, המשך חג שמח ![]() משה ![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז מה בעיקרון השאלה שלך?
חח, אתה רוצה שמשהו יעשה לך את זה? או מה?? אתה אמור לערוך את הקוד מקור ולפי הID לסווג, כלומר אתה מכניס לו תנאי כל עוד ID>10 החלק של הקוד שבו מופיע הבאנר לא מתבצע... יבגני |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני רק צריך שמישהו יגיד לי איך לעשות, ואני יעשה. ובקשר למה שאמרתה, לא הבנתי מה לעשות.. איפה זה נמצא? |
|
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איך לעשות? מי שלא מכיר את המערכת לא יכול לעזור לך, ואני הייתי מגדיר בקשה כזו כבקשת קוד מוכן. תנסה בהצעשות ובקשות שונות.
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תיצור פונקצייה
תכתוב בה תנאי שאם הID הוא לא בין 1 ל10 היא תחזיר false אחרת היא תחזיר true ותעשה בלולאה שמציגה את האתרים בדיקה על כל אחד ואחד מהם -> אם היא תחזיר אמת, תדפיס את התמונה, אחרת לא. |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
מישהו??
תעזרו לי בבקשה זה ממשה דחוף לי :\ |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
דבר איתי במסן.
omer2005@walla.com |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
נו, מה הבעיה, תלמד PHP.
לא, ברצינות - אי אפשר לעזור לך ככה כשאנחנו לא מכירים את המערכת ושאתה לא מביא לנו קוד כלשהו של התצוגה כדי שנוכל לעזור לך. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|