|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
[אתר חדש עלה לאוויר] אתר אישי - שלי , עלה לאוויר כנסו לפרטים..
כתובת האתר:
http://ctrl-z.idx.co.il (בעניין הבעיה הזאת שלא נכנס לאתר , אני כבר אארגן משהו) לא לכולם האתר יעלה בלחיצה , אולי תצטרכו לשים את הכתובת בשורת הכתובת של הדפדפן שלכם , האתר הוא אתר אישי , שלי כמובן , יש בו הורדות לבנתיים , והוא עדיין בשלבים מתקדמים , בקרוב אני אוסיף עוד קטגרויות ונושאים , תודה. Last edited by neoyun; 14-04-06 at 23:35.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא עולה בכלל, לא שאני לוחץ, לא שאני כותב ולא שאני מעתיק.
חסום
|
טוב רק שנייה , העניין בטיפול.
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר נחמד סך הכל.
אבל הוא עוסק בתוכן לא חוקי ואסור לדבר על זה פה בהוסטס. דווח. בקשר לאתר: קודם כל תחליף פונט, צריך להתאמץ בשביל לקרוא. גם תשים משהו יותר "מעניין" בעמוד הראשי, משהו שיפרט על האתר. גם היתי מעיף את ה"אפור" מהאמצע, כאילו שיהיה לבן... בקשר לזה שזה אתר, אני בספק אם זה יצליח כי אין הרבה מקום לכתיבת טקסט ובכללי זה לא מתאים לאתר. אבל לתיק עובודת זה יהיה מעולה. Last edited by mlnn; 14-04-06 at 23:49.. |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
# 6 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
פתח את האשכול שפתחתי על אתרי:
ציטוט:
# 7 |
חסום
|
כל החומר הלא חוקי הורד מהאתר , מצטער , לא יקרה שוב פעם.
תודה. אנא תנו תגובות בונות. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
לא פועל :S
|
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
לא עובד.