![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך מפרט..
אני צריך מפרט של מחשב לגיימרים.
התקציב הוא 4500 לא יותר(עדיף פחות..) שיהיה כולל מסך לא LCD!! (לא משהו מיוחד..) ציוד הקיפי: עכבר ומקלדת(לא משהו מיוחד..) כרטיס מסך: שיוכל להחזיק משחקים דיי חדשים ושיהיה 60+ FPS קבוע. RAM: 512-1G ועם אפשר אז עוד אחד לגיימרים אבל בלי מסך.. כאילו ככה: אני צריך מפרט של מחשב לגיימרים. התקציב הוא 4500 לא יותר(עדיף פחות..) ללא מסך! ציוד הקיפי: עכבר ומקלדת(לא משהו מיוחד..) כרטיס מסך: שיוכל להחזיק משחקים דיי חדשים ושיהיה 60+ FPS קבוע. RAM: 512-1G ןמסך בנפרד לא LCD , לא יותר מ900 ש"ח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
*טיפ קטן ממני**
ביקשת מחשב לגיימרים עם תקציב כזה כולל מסך- לא תגיע רחוק. תשקיע לפחות עוד אלפייה כדי לעמוד על הסטנדרים של היום. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ביקשתי גם בלי מסך..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אין מצב לכזה מחשב
אחי אתה יכול לקנות מחשב אחלה עם ריזולוציות נמוכות עם 100-120 FPS אתה יכול להשיג אפילו ב3500. לא מציע לך לקנות מחשב לגיימר שיהיה 60 FPS אם כבר אז תשקיע ויהיה לך בהרבה יותר FPS Last edited by almog889; 14-04-06 at 00:10.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
היתבלבלתי עם ריזולוציות נמוכון יהיה לך 100-120 FPS אופס בטעות...
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() נסה להריץ F.E.A.R על מחשב כזה מעל 100FPS... וזה לא משחק כזה כבד יחסית לשאר המשחקים שיצאו לאחרונה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא צריך מחשב סופר דופר..
אני צריך מחשב נורמלי שיוכל להרציך משחקים דיי חדשים.. והתבלבלתי.. אני רוצה 60 FPS+ בCS:S ובCS1.6... גם ככה אני לא ממש משחק הרבה.. אז בבקשה תנו לי מפרט לפי בקשתי.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|