|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אתר לשירותים שאני מציע .
האתר הוא בא לפרסם אותי כמתכנת אתרים ץ
איתי עובד בשיתוף מעצב אך האתר תדמית שלנו נבנה כולו במה שנקרא "עבודת יד" בלי התערבות של כלי בנייה שונים . הצבעים נבחרו על ידי ולדעתי הם יפים . אני לא רוצה שתעריכו את האתר כמו שאר האתרים כי הוא לא עוצב בפוטושופ . המערכת היא 100% דינאמית . דרך הפאנל אפשר לערוך כל חלק באתר . האתר עצמו עובד לפי התקן אך העורך WYSIWYG לא . הפאנל כולל בתוכו : 1. ראשי : Index - panel * יש תמונה למטה של האינדקס של הפאנל . Index - site 2. מנהלים : הוספה / הסרה / עריכה 3. סקר : רשימת אייפי שהצביעו רשימת אייפי חסומים הגדרות זמן בין הצבעה להצבעה מסד נתונים - מראה את תוצאות הסקר ואפשרות לשנות את נתוני הסקר שינוי / איפוס סקר 4. עריכת תוכן האתר : ראשי הוספת עמוד הסרת עמוד עריכת עמוד תצוגה מקדימה 5. דואר : שלח אימייל דואר נכנס 6. כללי : זמינות שירותים מונה כניסות באנר מתחלף Popup 7. לוגים : פעולות בפאנל לוגי IP התחברויות שגויות 8. מערכת העלאות : ניהול קבצים גודל העלאה מקסימלי שם מקדים תמונה מהפאנל : http://sorya.vhost.co.il/uploads/Loc...apanel6c3f.JPG האתר מכיל : מערכת צור קשר , מערכת העלאות , מערכת עידכונים , מערכת באנר מתחלף , מערכת סקר , כמה אנשים צופים באתר , מונה מבקרים , מערכת אימיילים ועוד ... האתר עצמו לא גמור , נשאר לעשות בו כמה שיפורים ולגמור את הטקסט , אך תנו דעה והצעות . http://sorya.vhost.co.il דומיין כבר הוזמן . Last edited by hi_sorie; 14-04-06 at 15:50.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
פשש נראה טוב, מערכת טובה נשמעת, בהצלחה בשיפורים.
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה אחלה
![]() אולי לשפר קצת את העיצוב.. משו קצת יותר נעים לעין. בהצלחה ![]()
חבר וותיק
|
ציטוט:
לשנות צבעים אולי ... אני פתוח להצעות בעניין. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מערכת ניראת ברמה =]
עיצוב קצת מגושם ולא נוח. |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא תומך בFF
|
![]() |
# 10 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לא תומך ב FF כבר מוריד 25% מהאיכות של האתר.
גולשים שרוצים לקנות תכנות/עיצב לא מעניין אותם מה יש לך בפאנל ניהול האתר שלך. מה שהם רואים זה את העיצוב, וכאשר רואים כזה עיצוב+אם הגולש נכנס עם FF רואה שהאתר לא פועל ב FF סוגר את האתר ואומר שזה חובבנות לשמה. טפל בעיצוב, דאג לעיצוב על רמה ולא עיצוב בלי להעליב גרוע ברמה, אין פה עיצוב, הצבע כבד באוד וממש לא כייף להתסכל על האתר. הסידור לא נוח. בקיצור טפל באתר שיעבוד גם ב FF וקנה/עצב עיצוב מקצועי שייצג את האתר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|