הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 10-04-06, 17:47   # 11
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TalGarty
חחח העיקר אתה צחקת עליי בהתחלה בנשוא הקידום..

אז קודם כל, תתקן את השגיאות:
http://validator.w3.org/check?uri=http://dog.izra.be
דבר שני, מקס הכלב זה ביטוי מאוד קל לקידום. לעומת זאת, כלבים או כלב יהיה קצת יותר קשה.

לא ממש בדקתי, ואין לי ממש כח לבדוק, אבל אתה עובד עם CSS וH לכותרות?
טל, תפסת תחת, אני מבין שעובר עליך משבר, גם לי היה משבר שהתחלתי להבין שאני אשכנזי (חחחחח צוחק..).
Css לא.
Hx כן.

וצחקתי עליך שניסת להרוויח כסף מאדנסס (או איך שקוראים לזה..)

בכל אופן, כלב / כלבים זה יהיה הרבה יותר קשה לקדם וממש אין טעם בזה מכיוון שאני לא הולך לבזבז יותר מידי זמן על קידום ללא תשלום, אני יתנסה בעבודות עם תשלום ותוך כדי אני מקווה ללמוד יותר אודות SEO.

קוד תקני עוזר לקידום האתר בגוגל?

ישן 10-04-06, 17:50   # 12
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R
טל, תפסת תחת, אני מבין שעובר עליך משבר, גם לי היה משבר שהתחלתי להבין שאני אשכנזי (חחחחח צוחק..).
Css לא.
Hx כן.

וצחקתי עליך שניסת להרוויח כסף מאדנסס (או איך שקוראים לזה..)

בכל אופן, כלב / כלבים זה יהיה הרבה יותר קשה לקדם וממש אין טעם בזה מכיוון שאני לא הולך לבזבז יותר מידי זמן על קידום ללא תשלום, אני יתנסה בעבודות עם תשלום ותוך כדי אני מקווה ללמוד יותר אודות SEO.

קוד תקני עוזר לקידום האתר בגוגל?
לא מנסים ניסויים על לקוחות, אם אתה לא מקצועי בתחום מסויים אל תציע להם את התחום הזה.

עם אתר כזה את המילה "כלב" או "כלבים" אני בספק אם תצליח לקדם...

ישן 10-04-06, 18:06   # 13
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading
לא מנסים ניסויים על לקוחות, אם אתה לא מקצועי בתחום מסויים אל תציע להם את התחום הזה.

ובכל זאת את העסקים שלי אני מעדיף להשאיר מחוץ לאשכול הזה.

אני מסכים איתך ולכן אני מנסה זה אתר ניסיוני להתנסות בדרכי הקידום.

ישן 11-04-06, 08:04   # 14
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

ציטוט:

צודק 100% וזה מופנה גם לכל אלה שחושבים שהם "מקדמי אתרים מקצועיים" למרות שבחיים שלהם הם לא קידמו איזה ביטוי משמעותי,אבל כנראה זה עכשיו באופנה להגיד שהם מקדמי אתרים מקצועיים(ומי שרוצה לדבר עליי אז אני בחיים לא אמרתי את זה עליי)

(לא מופנה לפותח האשכול אלה בכללי למשתמשים בפורום)

ישן 11-04-06, 12:19   # 15
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
צודק 100% וזה מופנה גם לכל אלה שחושבים שהם "מקדמי אתרים מקצועיים" למרות שבחיים שלהם הם לא קידמו איזה ביטוי משמעותי,אבל כנראה זה עכשיו באופנה להגיד שהם מקדמי אתרים מקצועיים(ומי שרוצה לדבר עליי אז אני בחיים לא אמרתי את זה עליי)

(לא מופנה לפותח האשכול אלה בכללי למשתמשים בפורום)
כן ובכל זאת..
לloading שמצאתי בהודעה שלו קצת עויינות, אני התכוונתי לעסקה בנוסח של אין תוצאות - לא משלמים.. אבל העיקר לתקוף .

ישן 11-04-06, 12:41   # 16
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R
כן ובכל זאת..
לloading שמצאתי בהודעה שלו קצת עויינות, אני התכוונתי לעסקה בנוסח של אין תוצאות - לא משלמים.. אבל העיקר לתקוף .
אלון, בכל מקרה לא משחקים עם לקוחות, אתה לא יודע משהו אז אל תציע אותו.

ואלכס צודק במאה אחוז.
הטרנד הזה של "אני מקדם אתרים" הולך וגובר כאן ואתם צריכים להבין שאתם לא כאלו ואני לא מזלזל פה באף אחד אבל יש פה כמה שקראו כמה מדריכים קידמו מילה שאין עליה תחרות וזהו הם "מקדמי אתרים מקצועים".

אתם שבניתם אתר והכנסתם בו כמה טקסטים וגוגל נתן לכם PR גבוה מתחילים להשוויץ ולהגיד אני מקדם אתרים מקצועי זה תופעה שצריכים לעקור אותה מעכשיו לפני שלקוחות באמת יפלו אצלכם בידיים כמו באחסון אתרים.

*אלון אני לא מתכוון אלייך בחלק מההודעה הזאת, אני עדיין לא ראיתי שאתה יוצא בהצהרה שאתה מקדם אתרים מקצועי אבל ניצלתי את ההודעה הזאת כי כל ה"מקדמי האתרים המקצועים" בפורום בטוח יקראו אותה.

** אלון - בשורה תחתונה אני לא רוצה להתערב לך עם הלקוחות שלך אבל אם אתה לא יודע משהו או שאין לך ניסיון עצמי אל תציע אותו לאחרים גם אם זה בשיטה של קודם תוצאות ואז תשלום.

ישן 11-04-06, 17:00   # 17
talyigal
הוסטסניון

מיני פרופיל

talyigal לא מחובר  

Thumbs up

ציטוט:
אלון, בכל מקרה לא משחקים עם לקוחות, אתה לא יודע משהו אז אל תציע אותו.

ואלכס צודק במאה אחוז.
הטרנד הזה של "אני מקדם אתרים" הולך וגובר כאן ואתם צריכים להבין שאתם לא כאלו ואני לא מזלזל פה באף אחד אבל יש פה כמה שקראו כמה מדריכים קידמו מילה שאין עליה תחרות וזהו הם "מקדמי אתרים מקצועים".

אתם שבניתם אתר והכנסתם בו כמה טקסטים וגוגל נתן לכם PR גבוה מתחילים להשוויץ ולהגיד אני מקדם אתרים מקצועי זה תופעה שצריכים לעקור אותה מעכשיו לפני שלקוחות באמת יפלו אצלכם בידיים כמו באחסון אתרים.

*אלון אני לא מתכוון אלייך בחלק מההודעה הזאת, אני עדיין לא ראיתי שאתה יוצא בהצהרה שאתה מקדם אתרים מקצועי אבל ניצלתי את ההודעה הזאת כי כל ה"מקדמי האתרים המקצועים" בפורום בטוח יקראו אותה.

** אלון - בשורה תחתונה אני לא רוצה להתערב לך עם הלקוחות שלך אבל אם אתה לא יודע משהו או שאין לך ניסיון עצמי אל תציע אותו לאחרים גם אם זה בשיטה של קודם תוצאות ואז תשלום.
צודק בהחלט!, אבל שוב זה בלי שום קשר לאלון.
תראה אני לא חושב שאנחנו צריכים להכנס לעסקים של אלון, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד לא קשור עלינו ואף אחד לא שיתף אותנו בזה, בו לא נדחף.
גם אני מתחיל ללמוד קידום אתרים, אבל אני עוד לא יכול לצאת בהצהרה כמו שאמרת.
אני מעדיף ללמוד שלב שלב, להעזר בחברים שמקדמים גם....לקדם את האתר שלי צעד אחרי צעד, להתנסות עליו..בכל אופן כל זה למקום אחר!, אלון כל הכבוד לך על הקידום למרות שאין המון תחרות...בהצלחה...

נ.ב: אתה צודק בהחלט בקשר לשאר ה"מקדמי אתרים" שיש פה!, צריך לקחת את זה לאשכול אחר ובאמת להראות ולהסביר מה זה קידום. בכל אופן זה באמת לא כולם יש פה בפורום כמה מקדמים מצויינים!

אתר ההומור הישראלי הגדול ביותר!

Last edited by talyigal; 11-04-06 at 17:02..

ישן 11-04-06, 17:07   # 18
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

loading

OK ובוא לא נרחיב מעבר לנושא הזה, זה לא האשכול לדון בזה.
אני אשמח אם תפתח אשכול בקידום אתרים כי אתה צודק בנושא הזה.

ואני בכל אופן, לא התכוונתי ללכת ללקוחות, להגיד שאני מקדם אתרים מקצועי ואז אם יש תוצאות הם ישלמו, הייתי מסביר להם ולא חוסך דבר מהניסיון שלי בSEO שהוא פעוט.

ישן 11-04-06, 17:47   # 19
smilie
משמש ניסיון + הסכם ניסיון

מיני פרופיל

smilie לא מחובר  

רק סטלנים יכולים לבנות אתר כזה =/

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום