|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
קניתי מסך חדש 19 אינטץ' HP ועוד כמה דברים...
אחרי מכירת הפלייסטיישן
![]() ![]() הנה המסך: ![]() מפרט טכני: *8MS זמן גישה* *שלוש שנות אחריות* גודל נקודה: 0.294 מ"מ רזולוציה מקסימאלית: 1,280 x 1,024 יחס ניגודיות: 1:500 זמן תגובה:Typical) ms 8) יחס בהירות גבוה: cd/m²250 זווית צפייה: 140° אופקי, 130° אנכי חיבורים: D-sub עם 15 פינים (VGA אנלוגי) זווית הטיית מסך: הטייה אנכית -5 עד 30°, בסיס ניתן להסרה מידות: עם מעמד: 42.2 x 20.3 x 42.7 ס"מ, ללא מעמד: 42.2 x 5.9 x 36.2 ס"מ הוא צריך להגיע אליי יום שני... המחיר של המסך הזה ברשת נע בין 1800-2200 שקלים! אני השגתי אותו במחיר נמוך יותר עם קצת פרוטקציות ![]() + אבא שלי הזמין לי מאוררים חדשים של זלמן אני לא יודע איזה בדיוק אבל אחד מהם למעבד זה ה ZALMAN CNPS9500 LED ![]() וגם קניתי ספק חדש כי לשני לא הגיע מספיק מתח והוא עשה ריסטים כל שנייה... חחח עשיתי קצת קניות מגיע לי לא? ![]() תנו חוות דעת על המסך קודם כל ואז אם אתם רוצים על שאר הפריטים... תודה ויום טוב! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
פששש אחי מסך חזק
תתחדש
# 3 |
кто ты?
|
פשש, יפה יפה, אבל כמה שהMS יותר גובה ככה יותר טוב במשחקים לא?
ו-8 זה נמוך. תקן אותי אם אני טועה... |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אני בטוח שהמשחקים יופיעו בצורה הכי יפה שמסך יכול להציג אותם... ואל תדאג שעשיתי את המעבר מחנות לחנות לבדוק תגובות על המסך זו השאלה הראשונה ששאלתי איך זה יעבוד על משחקים... אבל אני כבר לא משחק הרבה אני יותר עובד איתו ופחות משחק...
תודה על התגובות! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
טעות.. כמה שהMS קטן יותר הוא יותר טוב
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
אחלה מסך!
תתחדש ותהנה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסך חמוד... מצטער לא אוהב את המסכים של HP... אני גיימר והם איטיים לפנים...
וזה מאוורר חזק ביותר של זלמן... רק חבל שהוא יקר יותר ב100 ש"ח ממאוורר שיותר טוב ממנו... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|