|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה ג'לי, לא ג'לי כמו בארץ, אבל יש ג'לי בפנים. לאן מיבאים את זה? בכל הרשתות הגדולות לא רואים אותו בכלל. הם לא מציצה רגילות, המסביב שלהם פשוט קשה, אבל נותנים בו ביס, והיי יש בפנים ג'לטין. פופ טארטס - לא ידעתי איך לקרוא לזה, זה גם לא בדיוק ממרח, ותאמין לי שאני אכלתי את זה, אפילו המון, וכל יום בערך מתי שגרתי שם. זה לא לחם, זה הקטע, זה למה רשמתי שזה כמו, אבל לא בדיוק. ותרגע, יכול להיות טעיתי, פונים אלי בפרטי ומתקנים ת'טעות שלי , לא בצעקות, פשוט לדבר. אני שם לב שאתה יודע מידי מתחיל ריבים עם אנשים ולהראות להם כמה אתה חכם, חבל שאתה יוצא טיפש רק שאתה נכנס לזה, יש דרך להגיד דברים, חבל שאתה לא מכיר אותה. " דרך אגב, מי שאמר על עלות היבוא, גם לארה"ב זה מיובא חכם..." אתה מודע לזה שהכותרת של הנושא של יאיר זה מוצרים ודברים מחו"ל ולא רק מארהב נכון? כי יצאת מזה טיפש..
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר על
|
מוזר..
ניתקלתי בסקיטלס כמה פעמים בירושלים..
# 24 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ויש עוד, לא זוכר מה, בפעם האחרונה אבא הביא רק אותם ואת התותים..
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חיפשתי בכל הארץ ואין בשום מקום רק שאח שלי טס לארה"ב היה שם והוא קנה לי, סקיטלס זה כן סוכריות שיש בפנים ג'לי וזה לא סוכריות רגילות של מציצה כמו שאמרת :\ |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כלכלה טובה ואינטרנט מהיר בטירוף...!
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
יש להם מס נמוך, ובישראל גבוהה לכן כול דבר עולה בישראל כפול 10000000000
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דרך אגב, איך שכחתי ! שיהיה לנו גם אינטרנט כמו שוודיה :ם יש לנו את התשתית ללפחות 5MB אפלוד ודאונלוד לכולם, הבעיה היא משרד התקשורת. אז לא יהיה לנו 100MBIT, לפחות שיהיה 10... :\ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|