הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 31-03-06, 15:00   # 11
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LosNir
בגלל זה אמרתי רק אם הוא מבין באלקטרוניקה, ולא סתם מבין, מבין עם ניסיון
חוץ מזה אני לא יודע מה חבר שלך עשה אבל בקשר לנורות אולי הוא לא חיבר את ה Connectors כמו שצריך ללוח (הכבלים עם הצבעים )
לחבר שלי הפסיק לעבוד הלוח אם, קיצר הוא אמר שהוא מצא את הבעיה, הוא ישב הלחים שם איזה שעה עבד כמו חמור, אחרי זה הוא אמר שזה הולך לעבוד והכל...
הוא מדליק ובום! יוצא עשן...

יבגני
  Reply With Quote
ישן 31-03-06, 15:20   # 12
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

מסך כחול עם שגיאת זיכרון ומספר קאש פגום? ולא מסך כחול מלא עם כתב במרכז... (The Blue Screen Of Death) זה מסך כחול מלא עם טקסט מלא (כמו נאום חחח)...
זאת חברי היקר בעית פריקת מידע... אין דרך לטפל בזה... זה פגם בפריקת הקאש של השבב שעל הראם שלך... לכן גיימרים/אוברקלוקרים קונים רק Samsung TCCD כי הוא השבב המושלם... בלי בעיות...
  Reply With Quote
ישן 31-03-06, 15:32   # 13
LosNir
מתאורר / יצא בחוץ

LosNir's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LosNir שלח הודעה באמצעות MSN אל LosNir

LosNir לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mr. Popo
מסך כחול עם שגיאת זיכרון ומספר קאש פגום? ולא מסך כחול מלא עם כתב במרכז... (The Blue Screen Of Death) זה מסך כחול מלא עם טקסט מלא (כמו נאום חחח)...
זאת חברי היקר בעית פריקת מידע... אין דרך לטפל בזה... זה פגם בפריקת הקאש של השבב שעל הראם שלך... לכן גיימרים/אוברקלוקרים קונים רק Samsung TCCD כי הוא השבב המושלם... בלי בעיות...
שאתה אומר השבב אתה מתכוון לשבב של הזיכרון? אז אתה ממליץ לגיימרים/אוברקלוקרים להשתמש בזכרונות של סמסונג?
  Reply With Quote
ישן 31-03-06, 15:40   # 14
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LosNir
שאתה אומר השבב אתה מתכוון לשבב של הזיכרון? אז אתה ממליץ לגיימרים/אוברקלוקרים להשתמש בזכרונות של סמסונג?
ראית אותי ממליץ על זיכרון של סמסונג? ממש לא... יש 5 יצרניות שבבים לזכרונות... אחת מהן (והכי גדולה) היא סמסונג... וכל החברות קונות ממנה (וגם מחברות אחרות... לכן למשל לOCZ יש מוצרים עם שבבי Samsung ומוצרים עם שבבי Hyundai...) והשבב האולטימטיבי הוא הTCCD של סמסונג...
ועד עכשיו לא דווחה שום בעית פריקת מידע על שום זיכרון שמשתמש בTCCD...(קיים כבר זמן רב)
ומה שהוא מתאר זה בעית פריקת מידע... לרוב קורה בזמן פתיחת ישום רציני או פעולה מסוימת בזמן הרצת תוכנה!
וכשאתה למשל משחק משחקים הרבה יש סיכון גדול לפריקת מידע שגויה... וגם בתור אובקרקלוקר שסומך על הזיכרון שלו לתת רוחב פס למעבד אתה רוצה את הכי יציב ולכן הTCCD פשוט מושלם לגיימרים/אוברקלוקרים...
  Reply With Quote
ישן 31-03-06, 15:44   # 15
LosNir
מתאורר / יצא בחוץ

LosNir's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LosNir שלח הודעה באמצעות MSN אל LosNir

LosNir לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mr. Popo
ראית אותי ממליץ על זיכרון של סמסונג? ממש לא... יש 5 יצרניות שבבים לזכרונות... אחת מהן (והכי גדולה) היא סמסונג... וכל החברות קונות ממנה (וגם מחברות אחרות... לכן למשל לOCZ יש מוצרים עם שבבי Samsung ומוצרים עם שבבי Hyundai...) והשבב האולטימטיבי הוא הTCCD של סמסונג...
ועד עכשיו לא דווחה שום בעית פריקת מידע על שום זיכרון שמשתמש בTCCD...(קיים כבר זמן רב)
ומה שהוא מתאר זה בעית פריקת מידע... לרוב קורה בזמן פתיחת ישום רציני או פעולה מסוימת בזמן הרצת תוכנה!
וכשאתה למשל משחק משחקים הרבה יש סיכון גדול לפריקת מידע שגויה... וגם בתור אובקרקלוקר שסומך על הזיכרון שלו לתת רוחב פס למעבד אתה רוצה את הכי יציב ולכן הTCCD פשוט מושלם לגיימרים/אוברקלוקרים...
אהה אוקיי הבנתי, פשוט סיבכת אותי בהודעה הקודמת
  Reply With Quote
ישן 31-03-06, 16:21   # 16
nevo
חבר וותיק

מיני פרופיל

nevo לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי olimpus
בעיה נפוצה מאוד לרוב במחשבים של פנטיום 3,
היה לי מחשב פנטיום 3,
היה לי תמיד מסך כחול מעצבן לפעמים,כל פעם זה היה נותן אותו במקום אחר,בעת ההדקלה בכיבוי המחשב,במשחק מסוים וכו',
החלפתי כרטיס מסך,לא עזר
החלפתי ספק לא עזר
החלפתי זיכרון לא עזר,
החלפתי האר דיסק לא עזר,
עד שיום אחד פוצצתי תמחשב,וקניתי חדש.

והאמת שדיברתי עם טכנאי מוסמך,הוא אמר שהבעיה יכולה לנבוע מכל חורמה,כגון כרטיס מסך זיכרון לום אם וכו' וכו',

עצה שלי,אל תנסה לבדוק בעצמך,לך לחנותתגיד לו מה הבעיה ,
אני עשיתי ההפך וסתם הלך לי איזה 800 שקל על זיכרונות כרטיס מסךהאר דיסק היה לי אחד מיותר.
אז הבעיה הייתה בלוח או במעבד ^^
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום