![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני ביקשתי עזרה, ואם אתה לא יודע אז תתן למישהו שכן יודע לענות , תודה. |
|
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
לש"ש
במשתנה $num אתה קובע את המספר המקסימלי. <?php PHP קוד:
הקוד הזה לא יעיל ועלול לקחת המון זמן ותאורטית יכול לגרום לולאה אין סופית, אבל במספרים נמוכים כמו 5 הוא יפעל בסדר. אם למישהוא יש משהוא יותר טוב נשמח ללמוד משהוא חדש.
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 30-03-06 at 16:36.. |
![]() |
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כתבתי קוד אחר, שגם נותן לי timeout...
לא יעיל. PHP קוד:
|
![]() |
# 14 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שתיים, תעשה את זה ככה ואני רק עוזר, לא מביא קוד כמו שהאחרים עשו פה, כי אסור. צור מערך בגודל N, הרץ לולאת תנאי (While) עד N, הוסף N++ רק לאחר שהוזן מספר נוסף אשר אינו שווה לשאר המספרים במערך - בדוק זאת בעזרת לולאת For מ1 ועד המיקום העכשווי. זה כל מה שאני יכול להגיד. ותתנהג... |
|
![]() |
# 15 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
ולפותח האשכול, אם תשתמש בהודעה שעכשיו כתבתי כדי להלהיט את הרוחות אתה לא תחזור לפורום הזה. אם יש משהו שאני שונא זה שמשתמשים משתמשים בהערה של מנהל בשביל לעשות את עצמם "צודקים", ההתנהגות שלך יותר מדי בטון לא נחמד, אני שוקל גם ככה אם להכניס גם כמה חוקי נימוס בפורום. |
||
![]() |
# 16 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
הקוד שנתתי פגום. בגלל זה נתתי אותו, אם הוא רוצה לייעל אותו- שייעל. אני לא הייתי שם באתר שלי קוד כזה. שי, אני במקומך הייתי מוסיף כמה חוקים כאלה מהר. |
|
![]() |
# 17 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בינתיים, להמשיך עם אשכול נקי כי מעכשיו בלי ויתורים באשכול הספציפי הזה. |
|
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
לש"ש
הוא רצה רעיון איך עושים את זה אז נתתי לו. אני מבדיל בין אנשים שלא יודעים בכלל PHP ושואלים איך עושים כדי שיתנו להם את הקוד לבין אנשים שיודעים PHP והם לא חשבו על רעיון. ואת הרעיון שני נותן להם אני נותן בצורת קוד כי זה הכי ברור
הוסטסניון
|
טוב , תודה למי שעזר הצלחתי , ותקחו את התגובה של בניה לצומת לבכם.
אפשר לנעול. |
![]() |
# 20 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ננעל.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|