|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין לי בעיה לא להיות לקוח שלך ואין לי בעיה גם שתמחק תנושא
פשוט אני רוצה לדבר איתך ולקבל את הקבצים שלי בחזרה Ori The Man (10:09 PM) : אפשר את הקבצים שלי? LSRV (10:10 PM) : מצדי כן דבר עם גילעד |
![]() |
# 32 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
אחרי שאני יקבל תשובה בנוגע לזה אני יצור איתך קשר תשאיר את ICQ שלך |
|
![]() |
# 33 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 34 |
חבר פורום
|
סליחה על ההדחפות לנושא.
גלעד, יש מצב שאני אקבל ממך תגובה ? או לפחות דרך ליצור איתך קשר ישיר ? |
![]() |
# 35 |
תודה על תרומתך.
|
גלעד, לא יודע איך אתה עובד, אבל כנראה שאני עכשיו מבין.
בתור לקוח הייתי מצפה שתגיד לי מתי אני צריך לשלם לך כסף, ולא ניתוק שרת ללא הודעה מוקדמת. תחשוב על הנקודה הזאת, אני מאמין ששם נוצרה הבעיה. בסהכ אני לא בא נגדך ולא נגד אורי, אני מכיר את אורי אישית, ואותך באופן כללי, אני יודע שאתה אדם ישר והגון ומנסה לתת הכל ללקוח שלך, אבל תתיחס למה שאמרתי לך..
עסק רשום
|
ציטוט:
בשביל זה יש קבלות חשבוניות ועסק שמתנהל צריך לדעת מתי יש לו הוצאות כמו שתשכיר דירה בעל הדירה לא יבוא אלייך כל יום יגיד לך אתה צריך לשלם מחר אין לי זמן לזה סגרתי לאחר שבועים שראיתי שהוא לא שילם במקום שכל האנשים שהגיבו כאן יחכו לתגובה שלי כולם קפצו |
|
![]() |
# 37 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
גלעד, אני עדיין מחכה לא רק ליחס ממך אלא גם לעמידה במילה שלך. |
|
![]() |
# 38 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם ככה אתה עובד אני מכבד אותך, אבל האם זה כתוב בחוזה שאתה חותם עליו עם הלקוח? אם כן, אורי סלח לי חבריקו האשמה כולה עליך במקרה הזה, לכן אתה לא יכול להתלונן שהוא סגר לך את השרת, רק להתלונן שהוא לא סיפק לך את התמיכה שדרשת וקשה מאוד להשיג את הקבצים שלך חזרה.
# 39 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ב ) אני לא נגדך ולא בעד אורי אני נתרל אבל אני יודע שכל מנהל חברה אחרת (מנסיון) יבוא ויגיד לי "חבוב זמנך הולך ותם אתה מעוניין להשאר עימנו ?" ... אם כך שלם או לא שלום על ישראל גבה את קבציך וארוז ג ) יש לי שאלה אתה ו LSRV עובדים ביחד ? משהו פה לא מובן לי או ש אבי תומך בחברה שלך ד ) אני לא מבין כל הסיפור פה זה על גיבוי ? תעלו לו שניה תקופסא יגבה ויוריד וכמו שאומרים "נפרד כידידים" בכל מקרה אני חוזר ואומר אין לי כלום ! אבל כלום נגד גלעד אבי או אורי ! לא מכיר את אורי או גלעד באופן אישי (רק את אבי ![]() בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
# 40 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה רוצה להגיד לי שהיעודי שהשכרתי מאבי יושב על השרת שלך?! אני מדבר איתו עכששיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה איתך קשר אחרי מה ששמעתי פה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|