![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() שלום
סתם לידע כללי-באיזו שפה בנויים משחקי הרשת כמו MU וFlyFF וכל אלה? זו איזו תוכנה? איך הם עושים את זה? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לדעתי C++ java
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לרוב זאת כמובן תערובת של כמה שפות, שמשתמשים ביתרונות של כל שפה עבור מרכיבים שונים של הפרוייקט. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בד"כ כל משחק רציני עושה לעצמו עורך ואיתו בונה את הדברים.
זה כמו ההבדל בין אתר בHTML לאתר עם מנהל עבודה בASP או PHP... זאת פעם אחת עבודה במקום 1000 פעם. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
תלוי איזה משחק. יש כמובן הבדל בין משחקי דפדפן לבין משחק שהוא קובץ EXE אם זה משחק כמו runescape הוא בJAVA אם זה MU/world of worcraft כנראה C++ אם זה גורל אז זה HTML וJAVASCRIPT והצד שרת זה PHP וכמובן שבכולם יש שימוש במסד נתונים.
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
או קיי
מישהו מכיר עורך חינמי או בתשלום ליצירת משחקי רשת או משהו בסגנון? |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
Notepad הוא חינמי משהו אש :ם
דרך אגב, כל המשחקים משנת 1997 נכתבים בC++. מWINDOWS VISTA אמור להיות גל של C# (דוט נט...). |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() דברים בסגנון RPG MAKER (חעחע)... תעשה חיפוש במנועי חיפוש. ![]()
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן בסגנון של RPG maker (אני יודע אני יודע-נובי!) רק למשחקי רשת
מישהו יכול למצא לי בבקשה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|