|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
Text Encrypter v.1 - מצפין הטקסטים, גרסה 1.
Text Encrypter v.1 - מצפין הטקסטים, גרסה 1.
טוב אז ככה, אחרי שחבר ביקש ממני להצפין לו מספר פעמים טקסטים, יותר נכון סיסמאות בmd5 וsha1, החלטתי פשוט שאני עוד הפעם אכין סקריפט, קצת יותר מושקע. הסקריפט הסקריפט - מקודד טקסטים באמצעות md5 וsha1 בצורה רנדומלית, הכוונה, שבכל פעם שתבחרו לקודד משהו באמצעות הסקריפט, הקידוד יציג זאת באמצעות 3 אפשרויות -
האתגר האמיתי בסקריפט היה לכתוב CSS ללא Dreamwaver, ולהפוך אותו לקוד תיקני. פידבקים רון אלטר - אחסון האתר והסקריפט, עזרה עם השעה ועזרה עם הCSS. עומרי שוסטר - עזרה חשובה לא פחות, באנגלית, לא הצד החזק שלי כמובן. כאהבה לרון, יש עמוד מיוחד שתוכלו לראות פה. הסקריפט. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נחמד, אך יש תוכנות העושות את העבודה בקלות.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה צריך תוכנות שאפשר אונליין?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
יפה מאוד..!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
יפה, תודה .
# 6 |
חבר מתקדם
|
מזה עוזר שמצפינים אבל אי-אפשר לפצח את ההצפנה?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה עוזר מאוד שמצפינים ואי אפשר לפצח את ההצפנה, כל הקטע עם md5 וsha1 שההצפנה היא חד כיוונית.
עדיף לך להישאר אם סיסמא של "1234" או עם הסיסמא שמוגנת בsha1 וmd5 יחד? זה מקטין את סיכויי הפריצה למשתמשים שהסיסמאות שלהם מוגנות בmd5 וsha1. EDIT טוב מכיוון שאני לא יכול לערוך את הטופיק, רק רציתי לעדכן שהגרסא השתנתה ל0.1, ובתקווה שתצא היום גרסה חדשה (0.2) למה שאני מתכנן. Last edited by Eli-Hai; 25-02-06 at 10:27.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
חמוד, אבל יש עוד אלפי אתרים כאלו ברשת.
ודרך אגב, אתם לא קולטים את מה שאני אומר לכם בכל נושא ונושא שבו אתם קוראים לMD5 וSHA1 הצפנה ?! זה לא הצפנה, זה hash ! הצפנה הוא משהו דו כיווני בעל קשר בין כל אות לאות. hash = משהו בגודל קבוע (md5 32 תווים) שאין דרך לחזור ממנו מכיוון שהhash לא מייצג שום דבר. הוא פשוט אוסף של chars. hash = הפיכת כל string לstring בעל אורך קבוע. אין דרך להחזיר את הhash אחורה מכיוון שהוא לא מייצג שום דבר. אתה לא יכול להפוך משהו בעל 32 תווים למשהו בעל 2 תווים, כאשר ישנם מספר דברים שונים המקבלים את אותו הhash ! |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|