|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
משתמש חדש
|
אני אסביר את זה עוד יותר פשוט..
במערכת הזאת אתה כותב <script language="javascript>gjgfch</script> וזה מציג את הקוד <script language="javascript>gjgfch</script>. אני זוכר שיש פונקציה כזאת כי השתמשתי בה פעם אבל שכחתי אותה כבר. כל הרעיונות של להפוך לתווים כדוגמת < אני מכיר וזה לא המטרה שלי. נניח המטרה של זה היא לאתר שעוסק בתיכנות ומן הסתם אם מישהו הולך לשאול שאלה אם קוד הוא רוצה שזה יציג את הקוד ולא יפעיל אותו ולא יחרבש אותו..(סתם דוגמה) אני רוצה פשוט פונקציה שתגרום לזה שזה לא יפעיל את הקוד, רק יציג אותו.
# 12 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
HTML קוד:
<div id="post_message_177511">אני אסביר את זה עוד יותר פשוט..<br /> במערכת הזאת אתה כותב <script language="javascript>gjgfch</script> וזה מציג את הקוד <script language="javascript>gjgfch</script>. <br /> אני זוכר שיש פונקציה כזאת כי השתמשתי בה פעם אבל שכחתי אותה כבר.<br /> כל הרעיונות של להפוך לתווים כדוגמת &lt; אני מכיר וזה לא המטרה שלי.<br /> נניח המטרה של זה היא לאתר שעוסק בתיכנות ומן הסתם אם מישהו הולך לשאול שאלה אם קוד הוא רוצה שזה יציג את הקוד ולא יפעיל אותו ולא יחרבש אותו..(סתם דוגמה)<br /> אני רוצה פשוט פונקציה שתגרום לזה שזה לא יפעיל את הקוד, רק יציג אותו.</div> הינה לך ההוכחה הכי מוצקה שאפשר לזה שהמערכות משתמשות בזה, ושאין דרך אחרת לעשות את זה. תחשוב חכם. הרי כל מה שבין < ל-> מופיע כתגית, גם אם הוא לא מכיל תוכן ממשי.. [לדוגמא <bla>] אם ככה, בHTML הקוד חייב להיות מוצג בצורה הזאת: HTML קוד:
<script> bla </script> משמע- השיטה היחידה היא לעשות < >. או פשוט, לחפש בw3c בריפרנס לHTML פקודה שמנטרלת פעילות תגים. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש חדש
|
אוקיי תודה..נראה איך הולך לי, במידה ולא אני אפתח נושא חדש..
בינתיים מישהו יכול לענות לי על השאלה השנייה (מה ההבדל בין mysql_real_escape_string לבין mysql_escape_string ואיך משתמשים בכל אחד מהם)
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אין לי שמץ, אבל סביר להניח שזה קשור לערך ממשי- (real)
תסתכל באיתן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|