![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה זה ping ?
כי למשל שאני רוצה להיכנס לשרת ב cod2 לפעמים רשום לי server is for low ping players ואין לי מושג מה זה פינג.
נ.ב אני בור ועם הארץ. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ פינג זהב כמו שליחת או קליטת נתונים
קשה לי להסביר אב ל אם אתה מנסה להיכנס לסרוור בחו"ל זה ביגלל שאתה מהארץ אז הפינג שלך גבוהה שם |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גמלי אין מושג..
מלא זמן אני תוהה מה זה, אמרו לי פעם אחת זה זמן תגובה או משו כזה.. לא סגור על זה בכלל!
אקס מנהל
|
פינג זאת חבילה או צמד חבילות מידע שנשלחות ע"י מחשב אחד למחשב אחר על מנת לברר אם הוא נמצא ברשת.
אני אסביר לך איך זה עובד: למשל כשאתה רוצה להכנס למישהו זר אתה דופק לו בדלת קודם לכן, נכון? ככה זה גם עובד באינטרנט, ברגע שאתה רוצה להכנס לאתר מסויים למשל, המחשב שלך שולח פינג לאותו השרת שהוא רוצה להכנס אליו, ברגע שהשרת נותן תגובה:"כן אני נמצא", הדפדפן שלך מתחיל לפתוח את האתר. ככל שאתה שולח פינג למחשב שהוא נמצא רחוק יותר, זמן התגובה יהיה ארוך יותר. במשחקים זה הולך ככה: עד כמה שהפינג נמוך יותר ככה המשחק יעבוד מדוייק יותר. Last edited by Dima; 13-02-06 at 17:52.. |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
נגיד אם אתה משחק קאונטר סטרייק ברשת ? אז אם הפינג שלך יהיה גבוה אז המשחק יעבוד לאט ויהיו לאגים בשרת ... קיצר .. עדיף שהפינג תמיד יהיה נמוך ![]() |
|
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חרטטן. ![]()
![]() |
# 7 | ||
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
לאגים בשרת משפיעים על כל השחקנים פינג גבוהה אצל שחקן ישפיע רק אצלו והמשחק לא יעבוד לאט, פשוט יהיה זמן תגובה של חצי שנייה במקום מאייה וכו'. ציטוט:
לא כמו משחקים כמו UT, TO שהפינג משפיע בהרבה. |
||
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עכשיו דימה הטעות היחידה שלך שהוא לא שולח פינג בשביל לדפוק בדלת אלא בקשת SYN. עכשיו ככל שזמן החזרת התגובה, הזמן שלוקח לך לשלוח את החבילה/חבילות ולקבל תגובה מהשרת המבוקש, גבוהה יותר, זמני המשחק אצלך יהיו גבוהים יותר (בדוגמא שלך לשרתי משחק). כלומר שאם תעבוד בשרת משחק עם פינג סתם אני זורק 13ms ממוצע אז המשחק יהיה לך מאוד מהיר וזמני התגובה יהיו מאוד טובים (כמעט הכי טובים שאפשר חח)... יבגני |
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני אתן לך דוגמא..: כאשר אני מתחבר לשרת בישראל והפינג של 100+ יש די לאגים אצלי במשחק. וכאשר אני נכנס לשרת בחו"ל אז עם אותו הפינג לא יהיו לך לאגים,מכיוון שזה לא משפע עלייך(הפינג בחו"ל ברוב המקרים). תכנס ותבדוק,ברוב המקרים כאשר תכנס לשרת בחו"ל הפינג שלך יהיה גבוה,אבל לא יהיו לך לאגים.
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצטער, אבל ההודעה לא קשורה לפורום דיבורים, ולכן ההודעה ננעלת.
|
|