![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
סקר ב sms בעזרת האתר sms4cash
שלום, יש לי שאלה ( יותר נכון אני צריך הסבר + מדריך )
אז ככה כמו שכולכם יודעים האתר sms4cash מספק מספר שרותים לאנשים הקטנים בנינו ללא תשלום. השאלה שלי אם אוכל לעשות סקר באתר שלי ושיצביעו לו ב sms בעזרת אחד השירותים שבאתר ( sms4cash ) אם כן אני ישמח אם תסבירו לי איך + אם אפשר מדריך שמסביר איך עובדים עם php וכל העניין של ה sms ...
# 2 |
הוסטסניון
|
לא
כי נגיד בSMS שיש באתרים אחרים זה שונה למה ? כי הם מקבלים פאנל שונה ממה שהאתר החינמי הזה נותן ולדעתי הוא צריך להוסיף למשל ברגע ששולכים הודעה נגיד 123 דודו אז דודו ישלח לכתובת אינטרנט הבאה www.text.co.il/page.php סתם נותן דוגמא ואז הדודו יכול להכנס למסד מובן ? ככה יהיה ניתן להצביע ... מקווה שהבנת |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
אמממ למען האמת לא בידיוק הבנתי אותך ..
# 4 |
הוסטסניון
|
בקיצור התכוונתי ללא אי אפשר
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבר'ה חבר'ה!
למה לא שואלים את מנהל האתר (אני)! ![]() אפשר ועוד איך...... אנו עובדים על מס' מערכות חדשות ב-SMS וסקר SMS זו אחת מהן. המערכת בטח תצא בחודש הבא..... פעם הבאה אני מזמין אותך ליצור איתי קשר ב- Webmaster@sms4cash.net ואנחנו גם עובדים על מערכת המאפשרת לבעלי האתרים ליצור שירותי SMS בעצמם. ירין. Last edited by bengaon; 10-02-06 at 12:53.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
בטח שאפשר.
סה"כ אתה מביא לו את העמוד אליו אתה רוצה שזה יקשר אחרי ששולחים את ה SMS עם התשובה. ואז הוא מקשר אל העמוד הזה ב GET ואתה מוציא את התשובה ומוסיף למסד ע"י GET. הכי טוב זה לשאול את בעל השרות. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הוא שאל... עניתי....
אפשר, וזה לא כל כך מסובך... המשתמשים יקבלו מערכת נוחה וקלה לפעול. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
כן אבל אתם לא הבנתם את השאלה שלו אחר כך הוא בא ושאל יותר באייסי
הוא רוצה נגיד במיקרופי יש אפשרות שאם שולחים הודעה זה שולח תהודעה בעצם לקובץ PHP או איזה שתרצו לשרת שלכם הפרטי והוא שאל אם יש אפשרות כזו במערכת שירותים של זה קאש SMS ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|