![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
SQL עדכון נתונים
במדריך הזה אני יכתוב לכם כיצד מעדכנים נתונים בטבלה ב SQL.
ההזנת נתונים לתוך השאילתה תתבצע ב ASP בגלל שאני לא יודע PHP, אבל מבנה השאילתה עצמו הוא בדיוק אותו דבר. כאשר רוצים לעדכן מידע בתוך שדה שסוגו איננו INT יש לשים גרש משני צדידי המשתנה שבתוכו מזינים את הנתונים. זאת אומרת שווה, לאחריו גרש(') המשתנה שמכיל את הנתונים וגרש('). hosts.co.il by somebody כותבים זאת ככה:PHP קוד:
כמו שראיתם יש גרשים משני צדידי המשתנה(parmter). כל שאילתות העדכון מתחילות ב: PHP קוד:
ולאחרי ה SET את שמות השדות שברצונך לעדכן, מופרדים בפסיקים(,). לדוגמא עדכון מספר שדות שאינם INT: PHP קוד:
וככה אלה... ניתן לשים עוד ועוד שדות לעדכון. hosts.co.il by somebody עדכון שדה מסוג INT:אותו דבר כמו עדכון שדה שאיננו INT רק שלא שמים גרש משני צידי המשתנה, זאת אומרת: PHP קוד:
כמו שראיתם אין גרש מסביב למשתנה (parmter). כאשר רוצים לעדכן שדות של INT ושדות שאינם INT ביחד עושים אותו הדבר רק שלפני שדה שאיננו INT שימים גרש(לפני ובסיום המשתנה), כמו שנכתב למעלה. לדוגמא: PHP קוד:
גם בשדה מסוג DATE שמים גרש(') לפני ואחרי המשתנה(במסד נתונים MYSQL). לעומתו ב ACCESS שמים סולמית(#) לפני ואחרי משתנה אשר מוזן לשדה מסוג DATE. hosts.co.il by somebody עד עכשיו למדנו כיצד כותבים שאילתה בסיסית של עדכון, ללא הגדרת את השורה שברצוננו לעדכן במסד, עד עכשיו עדכנו את כל השורות בטבלה.כמו שאילתת שליפה ב SQL גם בשאילתת עדכון ישנה אפשרות להשתמש בWHERE. לדוגמא: PHP קוד:
למידע מלא על WHERE אתם מוזמנים לקרוא מדריך זה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=569 בכלל כדי לקרוא קודם את המדריך הזה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=569 לפני קראית המדריך על עדכון בSQL. hosts.co.il by somebody זאת השאילתה הסופית:PHP קוד:
כמובן ששימוש ב WHERE איננו חובה. זהו זה מדריך הSQL UPDATE, אין יותר מה להרחיב לדעתי. כל היודעי PHP למיניהם ![]() בהצלחה:qqb007: אין להעתיק מדריך זה, והוא נכתב על-ידי בלעדי לhosts.co.il |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצויין, למרות שאני כבר יודע
![]() |
![]() |
# 3 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
יפה מאוד, ותודה על השקעה.
ורק שתדע שהמדריכים לא מחייבים להיות ב PHP (למרות שזה כמעט אותו דבר) אני חושב שכל מדריך מסוגו יתקבל בברכה והוא גם יועיל לשימוש וללימוד עתידי ![]()
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
צודק, מה עם מדריכים ב VB , C++, C, AJAX, CSS, XHTML ?
|
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|