![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני מתערב כי לדעתי זה לא יפה לעשות ככה... עריכה: לא יצאתי חרא... נתתי הצעות לשיפור :P
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה עכשיו אתה מדבר לענין, ד"א זה לא שלא אהבתי את העיצוב שלך הוא מעולה, רק שבשביל להישתמש בו צריך להתרים אותו למערכת, וזה יהיה סיפור מהאפתרה.. ד"א לא רשמתה מה אתה חושב |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
להשקיע יותר בגוף האתר ולשפר את הלוגו פשוט תמשיכי לעבוד עליו עוד אני בטוח שתגיעי למשהו תותח ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש חדש
|
עיצוב יפה של שיראל
![]() אני עוד זוכר את הימים הגדולים של הרשת עם דור, אחח היו ימים חחח. אז תראה העיצוב חביב מאוד אבל זה לא הוסטינג ומשום מה כל עיצוב בפורום הזה מכיר הוסטינג במשהו. בכל אופן אם תרצה עזרה או משהו אני כאן תמיד לרשת XP ![]() יום נעים, אור.
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח תומר אפילו לא סיפרת לי שפתחת אשכול...
טוב אז כן כל הגוף עוד לא עבדתי עליו בכלל... שלחתי לך סקיצה וכבר אתה מפרסם? חחחחח היום אני הולכת לעשות כמה שינויים בעיצוב ואני אציג את המעודכן. קיצר כל מי שאמר לקוחות ובלה בלה בלה, הכל פה זה בהתנדבות. אין לי בעיה שמישהו יציע לו משהו יותר טוב. העיקר שתומר יהיה מרוצה:] |
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני פירסמתי כי רציתי לדעת קצת מה אומרים על הסקציה.. אני מאוד אהבתי.. מחכים כולנו לעידכון... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אמ.. הוא דיי יבש.. אתה צריך להוסיף עוד צבעים ולעבוד על מבנה מעניין יותר.. בהצלחה..
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היום או מחר (מתי ששיראל תכין) תעלה עוד גירסא... |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי בכלל , עיצוב חלש , לא מושך עיין .
העיצוב של רשת XP הישן בהרבה יותר יפה מה שיוני הכין YMD
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|