|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
LocalServ.co.il - שירות מערכות חינמי
שלום,
אני עובד על האתר הזה מאז שהתחלתי ללמוד PHP, האתר הוא שירות חינמי לבעלי אתרים שיכול לספק להם: מערכת פורומים, מערכת תגובות, מערכת סקר(ים), תחרות אתרים ומערכת מאמרים. לקחתי לתשומת ליבי את התגובות שהיו באשכול הקודם שנמחק, וחלק מהתכנות תוקן והאתר נצפה מצויין דרך דפדפנים אחרים. אז מה שאני רוצה ממכם: חוות דעת על האתר, על המערכות והצעות לשיפור האתר וגם הצעות להוספת מערכות (הכי חשוב). מערכת הסקרים עדיין תחת בנייה וגם תכנות העיצוב החדש כתובת האתר: http://www.LocalServ.co.il שם משתמש demo(אותיות קטנות) סיסמא 123456 Last edited by Shoko; 02-01-06 at 01:45.. |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אני משתמש באינטרנט אקספלוור וזה נראה מצויין , בהצלחה =]
|
![]() |
# 3 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
לפי ידיעתי, אסור להפיץ את IPB אלא אם רכשת רישיון.
והרישיון הוא לכל פורום... שוב, לפי מה שאני הבנתי, זה למה אני גם לא נותן אפשרות לפתיחת פורומי IPB כי אסור, יש לי כבר הכל מוכן ל-IPB
חבר בקהילה
|
נראה ממש טוב=]
|
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
נראה ממש מצוין
ד"א איפה למדת php אם אפשר לדעת אני גם רוצה להכנס לזה. ד"א ipb חוקי. |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
בהצלחה ...
ipb זה חוקי אבל אסור להפיץ, רק אם יש לך רישיון מהחברה עצמה... |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
נחמד מאוד...
משתמש - היכל התהילה
|
יופי של מיזם שיהיה בהצלחה!!
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
iFrame :\
אבוי :< עדין המון שגיאות: http://validator.w3.org/check?uri=ht...0+Transitional כל המערכות נראות רע, ממש רע. ללא קשר לקוד הPHP שגם הוא לא כתוב בצורה מרהיבה... לפני שפותחים מיזם כדי לעזור לאנשים אחרים, קודם תעזור לעצמך. תלמד HTML לפני שאתה עובד לPHP :/ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|