|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 | ||||
משתמש חדש
|
ציטוט:
וה"גאווה" שאתה הזכרת והגאווה שהוא הזכיר אלו דברים שונים. הוא הזכיר גאווה דתית, מסורת. אתה מזכיר פה בעצם גאווה לאומית. מה שתיארת יכול להתרחש גם אם כולנו לא היינו מאמינים וגם אם כולנו היינו מאמינים. קראתי את התגובות שלך, ואני רואה שניגוד לאחרים (בעלי תבונה רבה) הן ענייניות ומעניינות מאוד. אך הנה דבר שאני לא מסכים איתך כלל- ציטוט:
ציטוט:
לא, לא היו מקבלים את זה אם הייתי מתנצר/מתאסלם. מצד שני, לא היה מעניין אותי כי זו הייתה אמונתי. אז...טוב להיות יהודי הא? ![]() בעניין הרוסים, אתה צודק לגמרה. פעם זה היה שונה וזה היה מכוון ליהודים יוצאי מדינות ערב (שנות ה50 והשבעים). גם אז אנשים לא קיבלו את השונה, למרות שבעצם כולנו משפחה אחת. אך הגלגל הזה גם יתהפך, אני מקווה ושכל אחד יהיה שווה במדדינתו הקטנה. ציטוט:
|
||||
![]() |
# 82 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דבר שני, מספר החברים המצומצם והמובחר שלי הם אכן אנשים חכמים כלבבי... דבר שלישי, אני לא חשבתי שבאת לרדת עליי.... זה דיון רגוע ומתורבת בין אנשים רגועים ומתורבתים ודבר אחרון, אכן ברוסיה יש הרבה עניים... אבל הקטע הוא שיש שם גם הרבה אנשים... אז די קשה להשוות...
# 83 |
Permanently Banned
|
אלון,
יש לך את יום ראשון המייצג את היותך נוצרי, למרות שיש אנשים יהודיים רפורמים שאת יום הראשון זה יום התפילה שלהם . אבל אני חושב שזה התבטל. בכל מקרה המשפט שהדגשתי בפעם שעברה ככל שפרצופיהם שונים כך דעותיהן שונות זה המשפט שאני אומר שיש וויכוחים על דברים כאלו . ד"א חח בהצלחה לך בשנת הכספים הבאה ;-) |
![]() |
# 84 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 85 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
סליחה שאני מנסה להיות "יהודון טוב". למה ביום שישי אני מחובר? למה אתה לא חוגג את חג המולד? עכשיו לתשובה- יהודי טוב אני לא, אני מנסה להיות אבל אני לא. מבחינת מצוות אפשר להגדיר אותי כחוטא. אמרתי שאני גדול המקובלים או משהו בסגנון? לא. אבל משתדל ללכת לפי המסורת. דרך אגב, רבי עקיבא- שמעת? הבנאדם לא ידע דבר תורה עד גיל 40. לפי היהדות (שזה באמת משהו דפוק, היהודונים האלה מאמינים במשהו חסר ביסוס לדבריך) השקרית, הוא היה גדול בכל דברי הדת לפני שרצחו אותו. ציטוט:
|
||
![]() |
# 86 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
The King Of Iron Fist ![]() Last edited by DeViL JiN; 30-12-05 at 22:51.. |
|
![]() |
# 87 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
וואי, שנים זה במספרים? אני לא מאמין שאתה יורד לרמה שלנו ומסביר את זה, איך בכלל אתה מתכתב עם טיפשים. לא שומר שבת, כמו שכבר עניתי לך. מסתכל על בחורות ערומות, וואי איזה אפס אני... אין הוכחות שסילבסטר רצח יהודים. לדעתי הוא גם לא רצח, אפילו יש ספרים שמצביעים על כך שהוא היה אנטישמי, אך היחס שלו ליהודים לא היה שונה משל נוצרים אחרים. ודרך אגב תהנה! שנינו חוגגים, רק דברים שונים. *אם הכתיבה לא היית ברמה מספיק גבוהה אני מצטער, לא להרבה יש יכולות כמו שלך. ציטוט:
alex, אני רוצה להקדיש את השורה הזאת לך: אני מצטער שרמת המשכל שלי לא מספיק גבוהה עבורך, אני באמת מצטער. עכשיו אני יוצא מהבית, כן כן לעשן, לשתות, לשמוע טראנסים ביום שישי. אז אתה הולך לא לראות את הטיפשות שלי, אני בטוח שאתה שמח. "שנה חדשה" טובה לך. Last edited by Rar.Co.iL; 30-12-05 at 22:54.. |
||
![]() |
# 88 |
חבר מתקדם
|
זה באמת ככה
סילבסטר רצח יהודים הוא נולד 150 שנה לפני ספירת הנוצרים אתה יכול ליפתוח אנצקלופדיה וליראות שזה נכון ולגבי החג אני לא בקטע של לחגוג את זה אבל אני יוצא עם חברה שלי ההורים שלי חוגגים את החג אני לא |
![]() |
# 89 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 90 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |