|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | ||
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
אמרתי לא לחגוג ?? ראית את התגובה שלו ציטוט:
|
||
![]() |
# 32 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי "חגיגות הסילבסטר" זה הכל המצאה של דוסים כדי שאנחנו נקיים רק מצוות יהודיות וככה הם יקבלו יותר כסף...
אבל דור הבורות שהאמין לכל דבר שאיזה רב כדורסלי אמר- נגמר! עכשיו אנחנו חכמים יותר! ואני שמח לראות שאני לא היחידי שחושב ככה... כי ביזמנו אם היית משחק דוקים והיה נופל לך דוק מאונך על דוק וזה היה יוצר צורת צלב היו עושים עליך חרם לכל החיים... איך אנשים רוצים שלום עולמי אם עדיין מחלקים בין נוצרים ליהודים או בין שחורים ללבנים וכ'ו... לפי דעתי חוץ ממוסלמים שהם מתנקשים בפועל ודוסים שהם תעווי בצע כולם בני אדם ואני מכבד את כולם!
The King Of Iron Fist ![]() Last edited by DeViL JiN; 30-12-05 at 20:59.. |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
aviram5a אבל אין לך קליטה!!! חוגגים שנה חדשה!!!! לא איזה אפיפיור שהרג יהודים
![]() |
# 34 |
חבר וותיק
|
צוחק על אנשים שנרצחו..
יווו אתה פשוט ילד קטן , פשוטו כמשמעו. זה כבר מרגיז , החוסר הבנה החריג שלך אתה לא אוהב ? אל תכתוב.. קשה? Last edited by sport; 30-12-05 at 21:00.. |
![]() |
# 35 |
חבר וותיק
|
הודעה 100
:qqb003: |
![]() |
# 36 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
נתחיל בזה שזה ממש לא מגרד לי את הביצה שאתם חוגגים או לא ! נתתי לכם רקע כללי עליו ! והשנה החדשה הזאת היא של הנוצרים ולא של היהודים ! תעשה מה שאתה רוצה,סלאמת! |
|
![]() |
# 37 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
יום טוב, |
|
![]() |
# 38 |
משתמש חדש
|
sport הוא גאון בעל תבונה רבה. sport לא הבין הודעה זאת לכן אני עורך אותה. אם הוא לא הבין, אף אחד לא יכול.
Last edited by Rar.Co.iL; 30-12-05 at 21:50.. |
![]() |
# 39 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אבל עובדה שאנחנו משתמשים במספרים במחברת ולא בתשרי חשון, אפילו בקלאבים חוגגים את חג המולד. אם זה היה משהו נגד יהודים, לדעתי לא היו חוגגים את זה. זאת ההמצאה של הדתיים בכדי שלא נחגוג חג שמוצאו אינו מישראל. Last edited by Dima; 30-12-05 at 21:06.. |
|
![]() |
# 40 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
המדינה הזאת דמוקרטית, אין לך רשות להגיד לאנשים מה לחגוג ומה לא. - וכן, אני חוגג את השנה החדשה, לא בגלל ישו, ולא בגלל סילבסטר, אלא בגלל השנה החדשה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|