|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שלום אני מנכל idhost
שלום אני מנכל חברת ID HOST
בתגובה לביקורת שניתנה על חברתי באתר דבר ראשון אתר החברה אינו גנוב הוא נקנה ממעצב ותוכנת על ידי מעצב ולשני הדברים יש קבלות אז אל תדברו שטויות דבר שני הדפים אינם מועתקים ואבי מנסורי מנכל חברת hip-host מעליל עלילות שווא ומחפש אשמים חברתנו חברה חדשה אשר מנסה להיכנס לרשת הישראלית ועושה את כל דרכה ביושר אז לכן אין לאף אחד סיבה לדבר דברים רעים על חברתי זה לא ענינכם איך אני מנהל אותה ולכל המודאגים בקרוב דומין נט שיהיה לכולם חג שמח **לא ידעתי איפה לכתוב תאשכול במידה והאשכול לא מתאים לפורום זה העבירו לפורום המתאים** בברכה, מנכל חברת idhost |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני אישית מאמין לך hip-host מאחסנים את עצמם באימג'סקס בושה.
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
חברה של ילד בן שבע שמחפש אשמים בחוסר ההצלחה שלו פשוט בושה של חברה אבל אני לא כמו מנכל החברה שלהם ילכלך וידבר לא יפה אני מאחל בהצלחה לכל החברות הישראליות
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
מקווה שהעניינים יסתדרו ..
בהצלחה בהמשך .. |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ענינים הסתדרו אני רק רוצה שכולם ידעו שאני עושה את דרכי ומנהל את חברתי בדרך ישרה ואמינה ולכן אין שום זכות וסיבה לאף אחד ללכלך ולהמציא שקריים על חברתי
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אחי אתה לא מבין אה?
העיצוב גנוב מ-TM אין אפילו וויכוח! באשכול הקודם הביאו קישור לעמוד שבו יש את העיצוב הזה! חוצמזה יש לי גם את העיצוב הזה(אנגלית) על המחשב(הורדתי מהאימיול) חח
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא גנוב ויש הוכחות |
|
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תפסיקו לדבר שטויות כי יש לי את כל ההוחכות |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דרושים
טעות
|
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אישית מאמין לך ולא להיפ-הוסט.... בהצלחה... התחלה על צד שמאל, מקווה שהעיניינים יסתדרו מהר ושרק תצליחו בחברה!
|
|