|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
Permanently Banned
|
לפי ספר השופטים
האל שלנו ממש סלחן אז אחרי כמה אלפי שנים הוא החליט להפסיק לסלוח ולהרוג 6 מיליון? |
![]() |
![]() |
# 62 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
![]()
![]() |
# 63 |
Permanently Banned
|
אז שוב
אלוהים יכול לעצור אותך אבל הוא לא... |
![]() |
![]() |
# 64 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שוב ...אלוהים נותן לך את האפשרות...הוא לא ימנע ממך....בדיקת אופי , הוא נותן את האפשרות אבל אומר שאסור זה כמו שאמא שלך תשים עוגה במקרר ותגיד לך לא לגעת... יש לך את האפשרות אבל יש עלייך איסור |
|
![]() |
![]() |
# 65 |
חבר על
|
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
אני לא מאמין!!!!!! אחרי 7 גילגולים? פשששש אני מקווה שאני כבר בגילגול האחרון ושששת (ש+ששת) הקודמים הלכו לא רע (;
# 66 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
זה יכול להיות מיליארדי שנים.. כאילו יכול להיות שהיום השביעי זו התקופה שאנחנו חיים בה.. |
|
![]() |
![]() |
# 67 | |||||||||||
משתמש חדש
|
אני לא יודע אם הביטוי "בני האלוהים" שמוזכר בספר איוב מתכוון בהכרח לזה שה' יצר אותם, אך מעולם לא התעמקתי בספר.
בקשר לעניין של שליטה במחשבות ושאין גורל, יש משפט ידוע שבעצם מנסה להסביר את זה- "הכל צפוי, והרשות נתונה". הכל צפוי (אני מניח- ה' יודע הכל). הרשות נתונה (בכל זאת יש לנו החלטה על חיינו). אם יש לנו שליטה על המחשבות שלנו, איך זה שהרבה אנשים לא מצליחים להפסיק לחשוב על דברים רעים כל חייהם? ציטוט:
השואה-הנאצים ימך שם מעל האדמה מחליטים לבצע רצח עם ליהודי אירופה, וכנראה שבסוף (אם היו מצליחים) לכל יהודי העולם. בכל זאת שרדנו את זה. למרות ששישה מיליון נרצחו לא התפרקנו והגענו ליום הזה. ציטוט:
תזכרו שלפי אמונתו, בהתחלה ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אני, בתור איש שנוטה לכיוון המדע (לא על חשבון הדת) מבין שאסור להאמין לכל דבר שמדענים אומרים (גם לא לכל דבר שרבנים אומרים). למשל, אם תשאר בנאדם מה היה צבעם של הדינוזאורים כולם יקפצו ויגידו ירוק..חום..צבעים בסגנון. בנאדם שהסביר על הקבלה אמר...האם מצאו אי פעם דינוזאור עם עור? נקודה למחשבה. וזאת רק דוגמא אחת. אינשטיין בעצמו אמר שחייב להיות משהו בסגנון "כח אפס" ששולט על כל הכוחות. לא הגיוני שהכל יזוז לבד. להזכיר, אינשיטיין הוא שם נוסף לגאון. ![]() ציטוט:
ואולי באמת הדינוזאורים היו ביום החמישי. סליחה שאני לא מקבל את ההערה הזאת, אך איך אתה לא יודע שהם נבראו אז? ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
על הנביאים ועל הכתובים: הערה כללית- הם לא נכתבו/הוכתבו ע"י ה', אלא ע"י היסטוריונים, למי שרוצה לדעת. ציטוט:
אז מה אם אתה בן לעם ששרד יותר מכל שאר העמים. אז מה אם העם שלך שרד השמדה המונית שאותה לדעתי אף עם לא היה שורד. דרך אגב, סליחה על המשפט המטומטם. רק לידע כללי זה "צדיק באמונתו יחיה". ציטוט:
ובקצרה באמת, אבל באמת לא משנה לי במה תאמינו או לא תאמינו. כולנו יהודים שחיים במולדתנו. אני עונה רק שמנסים לסתור את התורה. אני שם פס על מה שאנשים אומרים, כי את האמונה שלי לא יוכלו לנצח. אתם לא צריכים לראות את ההודעה שלי כתקיפה אחי היהודים, אלא כענייה על תהיות בלבד והסברה. נ.ב אני לא מפחד מה' כמו הרבה אחרים, אני לא מפחד מהמוות כמו רוב האנשים, אני לא מפחד מהעולם הבא. אני אוהב את זה, אני אוהב את ה', אני אוהב את ההחלטות שלו, אני חולה על הגאוניות שלו...אני פשוט אוהב אותו יותר מכל דבר אחר בעולם, ואם הוא יחליט שאני אצטרך למות בזמן כתיבת ההודעה בשביל מטרה כלשהי, אני אומר אודרוב. תזכו למצוות. ערב נעים. Last edited by Rar.Co.iL; 22-12-05 at 22:38.. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
# 68 |
Permanently Banned
|
אני לא אקרא את כל השטויות שרשמו פה אני רק יגיב לגיא!
גיא בגלל אנשים כמוך מתו 6 מיליון בגלל אנשים שבכלל היה להם ספק ..שלא האמינו באלוהים בגלל אנשים מטוטמים שבכלל התפללו לפסלים!!!יש ת'אנשים הטובים שניצלו לא הרבה אנשים אבל בכל זאת..מי שהגיע לו העונש הגיע לו! ויבגני אתה כל כך מדבר שטויות!!!!אני שוב אומר להכל יש תשובה ויש הוכחה מדעית שאלוקים קיים אז למה להתווכח ?! אתה לא רוצה אל תאמין אני אישית אין לי ערך וכבוד לאנשים שלא מאמינים. |
![]() |
![]() |
# 69 |
משתמש חדש
|
בדיבור כזה אתה פוגע בעמדה שלך, שהיא במקרה גם שלי. נכון, ישנן הוכחות מדעיות שיש כח עליון (לא בהכרח אלוהי היהודים) אך מעטים מספקים גאונים (כן, גאונים) כדי להבין אותם (טוב נו..פיסיקה). בכל מקרה אין מישהו כזה בפורום, בטח שלא אני.
אני מציע לך לערוך את ההודעה. |
![]() |
![]() |
# 70 | |
חבר וותיק
|
SuperMario בגלל אנשים כמוך מתחיל ריב
זכותו של גיא להאמין במי שהוא רוצה ולא לאמין בכלל מי אתה שתגיד לו להאמין בה' או לא סופר מריו מצטער אבל אני לא סובל אנשים כמוך
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|