|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום
|
יש לכם 24 שעות לתקן את הנושא שלכם
אחרת הנושא ינעל לפי מה שראיתי אתם לא חברה אתם עסק רשום אבל לא חברה רק חברות בע"מ יכולות להציג את עצמם בתור חברה |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה כותב את זה כאילו אני איזה אפס בגלל שאתה הנהלת הפורום. ואני לא יכול לערוך לא יודע למה . Last edited by אושר כהן; 14-12-05 at 01:18.. |
|
![]() |
# 13 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showpo...2&postcount=80 תסתכל כאן ואני יודע שאתה תשנה ![]() |
|
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גם לכותרת אי אפשר ![]() |
|
![]() |
# 15 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
בהצלחה!! אחלה רעיון.. חבל שלא בפרוץ!
חסום
|
אם אני מסתכל על זה עיסקית יש לזה מטרה והיא מאוד מתוחכמת, בן אדם אם ראש לעסקים יכול להבין את זה.
כיביכול אתם משחקים רואים שטוב לכם נהנים ובנינו בד"כ מתמכרים למשחקים האלה. ואז כאשר שיחקתם נהנתם וכמובן התמכרתם תרוצו לקנות גם דבר שהגיוני לחלוטין, איפה תלכו לקנות? במקו שבו נהנתם לשחק= ישרא גיים סתם לדוגמא. פעם ראשונה שאני רואה מישהו שנותן משהו בחינם לכאורה אבל יש עניין מאחוריו. שיהיה בהצלחה אחלה דבר חשוב לציין יש לך ראש לעסקים חביבי, לפחות בעניין הזה זה היה רעיון מעולה. |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה בכל מצב. ![]() |
|
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אושר,חבל שזה לא בCZ
![]() אם היה בCZ הייתי פותח את כולם ![]()
חבר בקהילה
|
אני לא מבין למה לא עושים כלום ל CS :S
|
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נמאס כבר .. נכון שאתה נותן לו מחמאה .. אבל זה לא משנה כרגיל נדחפים פה לראש ולכיס של כולם. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|