|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קניתי מחשב חדש, מה אומרים?
אז ככה, היום עשיתי את העסקה כי גם ראיתי שזה משתלם לי(פחות או יותר חח),
לפחות על האמינות של החנות היה שווה לי לתת עוד 300 ש"ח ולא להסתבך וכאלה :] רוצים מפרט? קבלו: מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual-Core processor 3800+ BOX לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 זכרון פנימי: 512X2 KINGSTON DDR 400MHZ דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8mb JB כרטיס מסך: GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 Bit TV/DVI ספק כוח: Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 צורב: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים: 1.44 שחור מארז: Antec P160 שובי העסקה: 6200 ש"ח כולל מע"מ בנוסף קניתי במקומות אחרים ציוד הקפי: 1.מסך - LG L1750SQ 8MS 2.מקלדת+עכבר אלחוטי - Logitech® Cordless Desktop® LX 700 1800 ש"ח עלו לי שני המוצרים הנ"ל. שורה תחתונה: 8000 ש"ח מחשב כולל ציוד הקפי :] כמו שאתם רואים המחשב לא מיועד למשחקים, כי הכרטיס מסך דיי עלוב, מיועד כרגע יותר לאימיול, שירים וכל הדברים האלה מסביב, כמובן ש-פה ושם משחקים אבל זה לא הדבר העיקרי שבשבילו אני קונה מחשב. בשאר החלקים השקעתי! אני מקווה שבחודשים הקרובים תהיה ירידה חדה במחירים של ה 7800GT ואז יהיה על מה לדבר בקשר לשדרוג של הכרטיס מסך כי זה יתבצע בטוח בכל מקרה, אני רק צריך למצוא את הזמן המתאים(היה קצת בעיה של תקציב אז העדפתי להשקיע במעבד משהו שידעתי שאני לא אחליף אותו מאשר להשקיע בכרטיס מסך ו"להתקע" עם מעבד נחות מהמעבד שקניתי). שורה תחתונה אני מקווה שקניתי מחשב טוב, הביעו את דעתכם חבר'ה :] |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחיר בעיה שלך ומחשב חמוד =] תתחדש!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
רון??
איפה אתה אחי? למה אתה כבר לא מדבר איתי מידי פעם? ![]() ![]() בכל מקרה, השקעת במעבד שעולה לבד יותר מ- 2500 ש"ח ואתה אומר שהמחשב לא למשחקים? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
2300* :]
וכן הוא לא ממש(לא בכלל חח), למשחקים, כי הכרטיס מסך הוא המשפיע על הביצועים של המחשב בקטגוריה של המשחקים... ואין לי בכלל מחשב, אני מדבר מחבר, המועד אספקה צריך להיות שבוע מהיום(היום ביצעתי את העסקה), אז אני מאמין שעד סופ"ש המחשב יהיה אצלי :] |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מחשב חזק מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אחלה מחשב, תתחדש
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
רון! הAthlon™64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE
עולה 2090 ש"ח בKSP בגלל זה אמרתי לך ש2400 זה יקר(שמשה דיבר בטלפון עם ההוא) אגב...קניתי עוד 512 מגה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
כן אני יודע!, אבל לא משנה בסוף הוא הוריד לי את המחיר ל 2300 כמו שרשמתי למעלה לרפי.
בשביל 200 שקל לא הייתי רץ לחנות אחרת לקנות :] |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אגב יש לך את הדיסק לווינדוס?אם כן תביא לי לבצפר בבקשה ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |